- pub -
Organic Protect

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) anunță cu privire la începerea campaniei de depunere a cererilor din partea producătorilor agricoli pentru obținerea suportului financiar în scopul diminuării consecințelor înghețurilor târzii din primăvara anului 2016.

Astfel, administraţiile publice locale de nivelul întâi şi al doilea, din raioanele afectate de îngheţ, în termen de 3 zile lucrătoare de la data intrării în vigoare a Regulamentului privind modul de acordare a suportului financiar producătorilor agricoli în scopul diminuării consecințelor înghețurilor târzii din primăvara anului 2016, vor crea o comisie specială, responsabilă de recepţionarea, examinarea, verificarea, precum și calcularea mărimii suportului financiar. Totodată, comisia va fi responsabilă de corectitudinea introducerii datelor şi emiterii deciziilor. Termenul de depunere a dosarului este de 10 zile lucrătoare de la data creării comisiei speciale.

Amintim că, Regulamentul privind modul de acordare a suportului financiar producătorilor agricoli în scopul diminuării consecințelor înghețurilor târzii din primăvara anului 2016, a fost aprobat prin Hotărâre de Guvern la 5 aprilie 2017.

- pub -
Avgust

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here