ICL - VADALEX

Asociația Națională a Apicultorilor din Republica Moldova în comun cu Facultatea de Medicină Veterinară şi Ştiinţa Animalelor a Universității Agrare de Stat din Moldova, organizează întrunirea anuală a apicultorilor din Republica Moldova pe data de 28 aprilie 2017.

În cadrul întrunirii se vor discuta diferite probleme ce țin de activitatea apicultorilor din țară cu informarea acestora despre următoarele:

  • Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor – despre metodele de gestionare, înregistrare și evidența a familiilor de albine, păstrarea și gestionarea utilajului, producției marfă cât și modalitatea de activitate în calitate de agent economic autorizat.
  • Centrul Republican de Diagnostică Veterinară – despre sănătatea albinelor și a bolilor frecvent întâlnite la familiile de albini din țară, informații despre prelevarea probelor pentru analiza și costul acestora.
  • Serviciul Fiscal de Stat despre – activitatea economică a apicultorilor din țară, cu informarea acestora despre metodele de gestionare, înregistrare și evidența a familiilor de albine, utilajului, producției marfă cât și modalitatea de activitate în calitate de agent economic.
  • Ministerul Agriculturii si Industriei Alimentare (MAIA), Agenția de Intervenție și Plați pentru Agricultura (AIPA), Unitatea Consolidată pentru Implementarea și Monitorizarea Proiectelor în domeniul agriculturii (MAC PI) (IFAD) ș.a.– informații despre programele și condițiile de finanțare a apicultorilor.
  • Prezentarea situației în apicultura la momentul actual cu elaborarea propunerilor și sugestiilor de dezvoltare a apiculturii în viitor.
  • Diverse întrebări și chestiuni ce țin de ramura apiculturii.

Adunarea în cauză va avea loc la 28 aprilie 2017 începând cu ora 10-30, în incinta facultății de Medicină Veterinară şi Ştiinţa Animalelor, blocul 2, Universitatea Agrară de Stat din Moldova, str. Mircești, 58.

Avgust

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here