FOTO: APM
- pub -
Bayer

Programul USAID pentru Agricultura Performantă în Moldova face apel pentru Granturi de susținere a activităților de marketing și promovare.

  • Data emiterii: 05 iulie 2017
  • Data limită: 04 iulie 2018 (sau până la epuizarea fondurilor)

Programul USAID pentru Agricultura Performantă în Moldova (APM), implementat de Chemonics International Inc, lansează un apel de cereri de granturi pentru susținerea activităților de marketing și promovare care vor contribui la identificarea și accesul pe noile piețe de desfacere și/sau pentru crearea noilor oportunități pe piețele de desfacere existente prin intermediul Fondului Inovații și Transfer Tehnologic în Agricultură. Activitățile de grant din cadrul APM au ca scop un efect catalizator pentru intervențiile publice și private din lanțurile valorice vizate din sectorul agricol și vor facilita ca tehnologia și inovația să facă față decalajelor de productivitate și competitivitate din Moldova.

APM va evalua aplicațiile printr-un proces de depunere a dosarului format din două etape:

  1. depunerea propunerii de proiect.
  2. depunerea aplicației complete pentru implementarea activităților de marketing inovator și activităților de promovare pentru accesul pe noile piețe.
- pub -
Elitagrotehnologie

Granturile vor fi acordate și implementate în conformitate cu regulamentele USAID și Guvernului SUA care reglementează utilizarea granturilor în conformitate cu contractele și politicile interne de gestionare a granturilor pentru programul APM.

APS anexat conține instrucțiuni detaliate cu privire la procesul de depunere a dosarului pentru obținerea granturilor. Solicitanții sunt încurajați să studieze acest document în întregime pentru a înțelege mai bine procesul de aplicare pentru granturi.

Dacă se va determina că există o necesitate stringentă pentru organizarea de workshopuri pentru potențialii aplicanți APM v-a anunța suplimentar data, ora și localul desfășurării lui.

Mai multe detalii le găsiți în apelul MOLDHVAA_APS_001 care poate fi accesat aici.

Toate întrebările cu privire la acest Apel le adresați la [email protected]

Echipa APM va răspunde în decurs de 5 zile lucrătoare.

- pub -
Comsales

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here