‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 25 aprilie, 2024
19.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAu rămas zile numărate până la prima ediție a „Galei AIPA-2017”

Au rămas zile numărate până la prima ediție a „Galei AIPA-2017”

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) sub patronajul Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare (MAIA) și în colaborare cu partenerii de dezvoltare din domeniul agriculturii, organizează vineri, 24 februarie 2017, în incinta Hotelului Radisson Blu Leogrand, prima ediție a „Galei AIPA-2017”.

Agrobiznes este Partener Media al acestui eveniment, care se anunță a fi unul inedit pentru producătorii agricoli care au obținut rezultate tangibile prin investițiile efectuate cu suportul statului în domeniul agricol și au adus plus-valoare economiei țării. Acest eveniment vine să sprijine şi să încurajeze dialogul între actorii implicați în dezvoltarea agriculturii și a sectorului rural și să aprecieze performanțele şi entuziasmul profesioniștilor din diferite domenii de activitate precum ar fi: înființarea plantațiilor multianuale, creșterea animalelor de prăsilă, dezvoltarea infrastructurii postrecoltare și procesare, agricultura ecologică, producerea legumelor și fructelor pe teren protejat, etc.

Gala Premiilor AIPA va avea o importantă componentă de responsabilitate socială și va oferi participanților prilejul deschiderii unei platforme economice informale, prin care vor fi puse în valoare oportunități reale de colaborare şi perspectiva dezvoltării domeniilor vizate.

La eveniment vor participa producători agricoli, reprezentanți ai instituțiilor publice cu atribuții în sectorul agricol, invitați din toate asociațiile de profil, reprezentanți ai companiilor care vor veni în sprijinul acestora precum și ai mediului de afaceri din sectorul agroindustrial. În afara celor peste 200 de participanți, evenimentul va găzdui numeroși invitați speciali – reprezentanți ai multor companii cunoscute și apreciate din domeniu.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate istoriile de succes a producătorilor care au beneficiat de subvenţii şi vor fi înmânate trofeele câştigătorilor. La ceremonia de premiere participă invitaţi interesaţi de eveniment.

Intrarea şi accesul se va face în baza invitaţiilor speciale.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

1 Comentariu

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›