‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 19 aprilie, 2024
7.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriCamera de Comerț organizează o vizită de studiu în Grecia la expoziția „Food Expo...

Camera de Comerț organizează o vizită de studiu în Grecia la expoziția „Food Expo Greece 2017”

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită la o vizită de studiu în domeniul agro-alimentar în Atena, Grecia, în perioada 18 – 21 martie 2017.

În cadrul misiunii veți avea posibilitate să vizitați expoziția „Food Expo Greece 2017”, să participați la evenimente B2B, ateliere de discuții cu experți în domeniu, seminare și întâlniri bilaterale cu reprezentanții companiilor expozante, precum și să beneficiați de vizite la companiile locale specializate în sfera agro-alimentară.

Expoziția „Food Expo Greece 2017” oferă oportunitatea de a crea noi parteneriate pe piața produselor oferite de producătorii străini. În cadrul evenimentului, veți putea să vă prezentați compania Dvs. în cadrul unei întrevederi cu mediul de afaceri.

Sectoarele țintă vizate sunt: producătorii cereale, mezeluri, dulciuri, produse din pește, fructe și legume congelate și proaspete, semifabricate, semințe, produse de cofetărie, producătorii de băuturi alcoolice și nealcoolice, producătorii de utilaje agricole, echipamente și mașinării, utilaje de ambalare și prelucrare a alimentelor, etc.

La vizita de studiu organizată în Grecia sunt așteptate să participe persoanele interesate de a cunoaște cele mai bune tehnici și practici moderne în producerea produselor agro-alimentare și care au intenția de a identifica noi oportunități de afaceri, stabilind relații de colaborare cu partenerii străini care oferă produse ce corespund standardelor europene de calitate.

Vizita este organizată în cooperare cu Uniunea Camerelor Elene, fiind parţial finanţată de proiectul „East Invest”.

‹ adv ›

Cererile de participare și copia pașaportului se transmit la tel/fax: (373 22) 21-14-42, 21-07-25 sau la adresa de e-mail: [email protected]. Paşaportul de călătorie trebuie să fie valabil cel puţin şase luni după timpul preconizat al întoarcerii.

Data limită de depunere a cererii – 14 februarie 2017.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›