3.8 C
Moldova
12 nov. 2018 | 21:23
- pub -

Mesaj de salut

Sergiu Jaman
CEO & Founder @ Agrobiznes

Vă mulțumim pentru interesul manifestat în a iniția o colaborare cu noi. Agrobiznes este un start-up. Un proiect care s-a dezvoltat natural, începând cu anul 2012, pornind de la necesitatea unei instituții mass-media cu profil agricol. Nu beneficiem de sprijin sau favoruri din partea unor instituții/asociații/organizații. Suntem un proiect independent și punem mai presus de toate interesele cititorilor și partenerilor noștri.

Pe Scurt, despre noi

Agrobiznes este cel mai popular site de știri și informații agricole din Republica Moldova. Portalul are în spate o activitate de 5 ani și înregistrează lunar între 40.000 și 50.000 de vizitatori unici. În paginile site-ului sunt publicate zilnic, 24/7, sute de știri, interviuri, idei de afaceri, istorii de succes, sfaturi utile și informații de ultimă oră din sectorul agro-industrial din țară și peste hotare.

Agrobiznes este Partener Media al unora dintre cele mai importante evenimente cu tematică agricolă din Moldova și România. Avem încheiate relații strategice de colaborare cu o serie de instituții, organizații și companii din prima ligă a agrobusiness-ului local.

Cititorii noștri sunt fermieri și producători agricoli din întreaga țară, persoane juridice, instituții și firme, experți, lideri ai asociațiilor agricole, angajați ai instituțiilor de stat, conducători de companii, și persoane interesate de agricultură.

Pagina noastră de facebook are peste 28.000 de urmăritori (fani), iar Newsletter-ul gratuit pe care-l distribuim săptămânal ajunge în căsuțele poștale a circa 5.000 de abonați. Agrobiznes Alert – serviciul nostru automatizat de distribuire a știrilor prin intermediul notificărilor push (clopoțelul roșu din colț stânga jos) – are în prezent peste 14.000 de abonați.

Blogul nostru

Contactele noastre

str. Vlaicu Pârcălab 52
Chișinău, Republica Moldova
Tel: +373-22105157
Mob: +373-69613530

Redacția Agrobiznes: [email protected]
Departament publicitate: [email protected]
Departament financiar: [email protected]