- pub -

Compania Agromeșter HD, distribuitorul oficial al John Deere în Republica Moldova, a organizat pe 11 iulie o prezentare a celor mai noi produse și tehnologii ale companiei, dedicată aniversării de 180 de ani a legendarului producător.

„Ziua câmpului John Deere” a avut loc la întreprinderea agricolă Razmost (s. Moscovei, r. Cahul). Această întreprindere utilizează de mult timp tehnica John Deere și este pe bună dreptate mândră de rezultate înalte obținute. La propunerea de a face cunoștință cu oferta Agromeșter HD au răspuns un număr record de agroparteneri ai companiei, iar la prezentare au participat reprezentanți ai circa 60 de companii agricole din toate regiunile țării.

Oaspeților le-au fost prezentate modelele cheie și cele mai optime soluții pentru agricultură oferite de compania John Deere, precum și de producătorii de mașini de cultivat Stara, Siptec si complexele de însămânțare Bednar. Una din inovațiile prezentate a fost cea mai nouă combină John Deere W650 (anul de producere 2017), echipată cu sistem HILLMASTER pentru deplasarea pe pante. Conform măsurătorilor experților, chiar și în condiții dificile de teren această combină a arătat cea mai înaltă calitate la recolta de grâu, lucru de are s-au convins participanții seminarului.

- pub -

„Defileul” liderului în tehnologia de recoltare pe terenul de grâu a fost sprijinit de tractoarele de lucru pe miriște John Deere din renumita serie M, precum și tractoarele din seria 7 și 8 bine poziționate în Moldova. Mașinile autopropulsate au fost echipate cu cel mai nou sistem de navigație GPS – John Deere StarFire 6000, care permite efectuarea operațiunilor agricole pe câmp cu o maximă precizie (marja de eroare – maxim 3 cm). Pentru demonstrațiile pe câmp, tractorul John Deere 6150 M a fost dotat cu semănător Stara Victoria 4590; tractorul John Deere 6195 M – cultivator universal Siptec Dracon 350; tractorul John Deere 7930 – grapă cu discuri Siptec Disco Plus 4×4; tractorul John Deere 8370 – scarificator Bednar Terraland 4000 și tractorul John Deere 8370 – combinator semi-purtat Bednar Swifter SE 10000.

Datorită experienței și spiritului inovațional la nivel mondial John Deere oferă tehnică și servicii de cea mai înaltă calitate. La aniversarea „Ziua Câmpului”, reprezentanții John Deere International, experții internaționalii Peter Boettcher și Maximilian Paug a vorbit despre cum pot fi obținute cele mai rezultate prin combinarea tuturor utilajelor moderne John Deere, tehnologiilor avansate și serviciilor de sprijin ale dealer-ului autorizat.

Agromeșter HD oferă asistență tehnică pentru utilajele agricole John Deere în Moldova. Compania își dezvoltă rețeaua de distribuitori și reprezentanți regionali, pentru a presta operativ servicii de calitate. Parteneriatul de încredere cu distribuitorul, fiabilitatea și performanțele înalte – principala garanție a succesului pentru alegerea făcută în favoarea John Deere și Agromeșter HD.

- pub -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here