Luni, 25 septembrie, la Chișinău va fi organizată conferința AGRODIRECTA – evenimentul cheie din 2017, al cărui obiectiv este de a construi un sistem eficient de lucru al producătorilor agricoli direct cu procesatorii de cereale și alți actori de pe piața cerealelor din Republica Moldova.

Tema AGRODIRECTA 2017 — „Cerealele și leguminoasele”

O conversație serioasă și onestă despre trecut, prezent și viitor. Informații actuale de la crescători, agronomi, prelucrători și exportatori.

Organizatorii au selectat speakerii potriviți pentru cele mai importante subiecte: ce cultură creștem pentru a o vinde la un preț optim, ce vor cumpăra garantat procesatorul în 2018, redefinirea motivelor dezvoltării ineficiente a afacerilor in agricultura și comerț: unde mergem și dacă această cale este corectă.

Programul conferinței „AGRODIRECTA ’17”

click pentru a mări imaginea

De ce să participați la această conferință?

  • Pentru a auzi idei noi, cum și pe ce puteți câștiga mai mult: pe grâu, porumb, sorg și alte cereale în Moldova.
  • Pentru a vedea o abordare corectă care vizează îmbunătățirea eficienței structurii culturilor în contextul schimbărilor regionale ale condițiilor meteorologice, și a noilor tehnologii pentru cultivarea țintită a porumbului.
  • Pentru a fi primul care va afla despre viitoarele modificări ale preferințelor de piață ale principalilor procesatori de cereale – care sunt criteriile de selecție, pentru ce putem obține un preț mare în 2017/18
  • Pentru a te familiariza cu experiența practică și cu noile oportunități pentru piețele agriculturii-ECO, ca o direcție eficientă și promițătoare pentru sectorul agricol al Republicii Moldova.
  • Pentru a vedea noile soluții de optimizare a întregului lanț de logistică a exporturilor din regiunea Mării Negre.
  • Pentru a cunoaște noi surse de finanțare a sectorului agricol. În special, cu pachetul financiar de la Zernoff, cel mai mare procesor de cereale, care a stârnit deja un interes deosebit în rândul agricultorilor care caută o muncă sistematică și sunt interesați în perspectivă pentru produselor lor.
  • Organizatorii și partenerii conferinței au pregătit cadouri pentru dvs. și premii valoroase. Deși, desigur, cele mai bune cadouri sunt perspectivele de dezvoltare pe care toți participanții la conferință le vor primi, fiind la momentul potrivit în locul potrivit.
    Pentru a vedea noile soluții de optimizare a întregului lanț de logistică a exporturilor din regiunea Mării Negre.

Aveți întrebări despre conferință? Sunați la numărul 069455554!

Pentru a participa la eveniment înregistrați-vă aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here