‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
6.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriOportunitatea de a stabili relații cu agenții economici chinezi la expoziția „China Homelife Show...

Oportunitatea de a stabili relații cu agenții economici chinezi la expoziția „China Homelife Show 2017”

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova vă invită la cea de-a șasea ediție a expoziției „China Homelife Show 2017”, care va avea loc în perioada 06-08 iunie 2017, în orașul Varșovia, Polonia. Sectoarele de ofertă ale expoziției ”China Homelife Show 2017” vor cuprinde diverse domenii, printre care și cel al echipamentelor agricole.

La eveniment vor participa peste 1300 de expozanți preponderent din China și Polonia  care vor prezenta o varietate de produse competitive din punct de vedere al prețului și calității înalte.

Expoziția ”China Homelife Show 2017” presupune oportunitatea de a stabili contacte directe și profitabile în domeniul business-ului cu companiile chineze în vederea unei eventuale colaborări, precum și posibilitatea de a obține cunoștințe, idei noi și tactici care vizează spectrul larg de produse și servicii. În cadrul expoziției organizate participanții vor lua parte la atelierele de discuții cu experți în domeniu care vizează cooperarea cu agenții economici chinezi care ar contribui la consolidarea poziției companiei dvs. pe piețele de desfacere.

Sectoarele de ofertă ale expoziției ”China Homelife Show 2017” sunt: echipamente agricole, textile și confecții, mobilier și decor, electrocasnice, obiecte de iluminare, produse de uz casnic, mașinării de procesare a produselor alimentare, mașinării de ambalare, materiale de construcție, echipamente  de construcții și unelte, energie și electricitate etc.

La vizita de studiu organizată în Polonia sunt așteptați să participe: producătorii, proprietarii de magazine comerciale, importatorii și exportatorii, investitorii și persoanele care caută să identifice noile oportunități de afaceri.

Perioada deplasării: 04 – 08 iunie  2017. Cheltuielile de deplasare, alimentație, cazare, participare la evenimente sunt parțial acoperite de organizator.

‹ adv ›

Formularul de înregistrare și copia pașaportului se transmit la tel/fax: (373 22) 21-14-42, 21-07-25, e-mail: [email protected]. Paşaportul de călătorie trebuie să fie valabil cel puţin şase luni după timpul preconizat întoarcerii. Data limită de depunere a cererii – 02 Mai 2017.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›