‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 23 aprilie, 2024
15 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriR. Moldova participă cu un stand național la expoziția Anuga 2015

R. Moldova participă cu un stand național la expoziția Anuga 2015

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În perioada 10-14 octombrie 2015, Republica Moldova va participa cu un stand naţional la expoziția internaţională Anuga, care se va desfăşura în orașul Köln, Germania.

În cadrul evenimentului companiile și asociațiile de producere din Republica Moldova vor prezenta o varietate de produse de origine autohtonă, printre care mere, struguri, prune, fructe uscate etc. Standul naţional moldovenesc poate fi vizitat în Hala 11.3, având numărul C045.

Participarea la expoziţie este susţinută de Proiectul Competitivitatea Agricolă și Dezvoltarea Întreprinderilor (ACED), implementat de către Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) și Corporația Provocările Mileniului.

Anuga este una dintre cele mai mari expoziţii pe plan mondial în domeniul produselor alimentare și este organizată o dată la 2 ani.

În cadrul ultimei ediţii din 2013, la expoziție au participat peste 6500 de participanţi din 98 de ţări de pe toate continentele. Expozanții au ocupat peste 280 de mii de metri patraţi de spaţiu expoziţional. Standurile acestora au fost vizitate de cca. 155 mii persoane din 187 ţări.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›