vineri, 29 martie, 2024
11.1 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeSyngenta invită producătorii agricoli la expoziția Farmer 2017

Syngenta invită producătorii agricoli la expoziția Farmer 2017

Recomandate

Echipa Syngenta invită producătorii agricoli în perioada 18-21 octombrie la expoziția Farmer. Toți doritorii pot vizita standul companiei din incinta Pavilionului Nr.2.

Deja în mod tradițional echipa locală Syngenta participă la expoziția specializată Farmer, unde producătorii agricoli au posibilitatea să primească informații detaliate despre oferta de produse la culturile de câmp, culturile speciale și cele legumicole.

Anual, Syngenta organizează evenimente dedicate fiecărei culturi, menite să împletească specificul agricol local cu ultimele noutăţi şi beneficii rezultate din cercetarea în domeniu.

Syngenta este una dintre cele mai mari companii de agribusiness din lume având reprezentanţe în 90 de țări. Compania oferă o gamă variată de semințe de culturi de câmp de cea mai înaltă calitate: floarea soarelui, porumb, rapiță şi semințe de legume. Syngenta este angajată să aibă cea mai bună protecție a semințelor pentru a atinge potențialul genetic şi are oferta completă pentru protecţia împotriva buruienilor, a bolilor şi a dăunătorilor şi managementul lor în toate fazele de dezvoltare. Syngenta oferă tehnologie completă de la semănat până la recoltat.

Pe piața de protecția plantelor și a semințelor din Moldova Syngenta este prezentă de 16 ani.

Syngenta
Syngenta
Syngenta este una dintre cele mai mari companii de agribusiness din lume având reprezentanţe în peste 90 de țări.

Citește și ›

Advertoriale