Pe terenul unde cresc căpşunile este instalat un sistem de irigare prin picurare // FOTO: unghiul.info
- pub -

În cadrul Platformei BerryDev „Platforma integrată pentru dezvoltarea lanțului valoric al pomușoarelor”, Asociaţia micilor fermieri „Beliy Most” din stânga Nistrului, invită producătorii de căpşuni la Ziua Câmpului „Producerea căpşunilor utilizând saci cu substrat şi amplasare etajată în seră”, care va avea loc vineri, 19 mai 2017, cu începerea înregistrării la 9:45, în satul Chiţcani, str. Kotovschii, 60 (fosta şcoală Nr. 3, oficiul Asociaţiei “Beli Most”).

Această tehnologie este pentru prima dată demonstrată în stânga Nistrului, şi se află la stadiul de încercări de către unii producători de căpşuni din dreapta Nistrului. La eveniment se va demonstra utilizarea acestei tehnologii de cultivare în cadrul unei gospodăriei agricole (membru al Asociaţiei “Beli Most”) din satul Kremenciuk.

Evenimentul este organizat în cadrul Programului „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”, care contribuie la sporirea gradului de încredere între oamenii de pe ambele maluri ale Nistrului prin dezvoltarea afacerilor, crearea oportunităților de angajare, abilitarea comunităților şi îmbunătățirea infrastructurii sociale. Programul este finanțat de Uniunea Europeană.

- pub -

Vă încurajăm să vă înregistrați pentru a participa la eveniment la unul din e-mail:

Evenimentul poate fi contramandat în caz de ploi puternice. Contactaţi organizatorii în cazul producerii unor evenimente meteo nefavorabile.

- pub -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here