Dragi prieteni, sunt 9 luni de când am creat canalul nostru oficial de Viber. Și vă putem spune că în această comunitate s-au înscris deja peste 2.000 de membri – producători, experți, reprezentanți de companii, asociații și instituții – persoane care au ales să se alăture benevol. Statistica grupului arată o cifră de aproximativ 50.000 de vizite în ultimele 30 de zile, ceea ce demonstrează o activitate foarte bună.

Doritorii de a se alătura comunității o pot face doar de pe telefoanele mobile, accesând următorul link. Toți membrii grupului au posibilitatea de a scrie mesaje, transmite poze sau video.

În prezent, echipa Agrobiznes mai dezvoltă și alte 7 comunități de Viber segmentate pe teme de interes: Eco/Bio/OrganicApiculturăNuciculturăHorticulturăPomușoareZootehniePiscicultură. Dacă e să sumăm toți membrii din aceste grupuri s-ar cifra la circa 3.000 de persoane!

Agrobiznes este unica instituție mass-media din Moldova care reușește să adune în jurul său o comunitate atât de numeroasă în cadrul unei aplicații de mesagerie text (fie că vorbim de Viber, Telegram, WhatsApp sau Messenger).

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here