VIDEO. Îngrășămintele minerale austriece Borealis L.A.T, disponibile acum și în Moldova la Inventagro Group

2
1798

Producătorii agricoli din Moldova au acum posibilitatea să testeze în lucru îngrășăminte minerale şi produse cu azot de la compania austriacă Borealis L.A.T, lider în distribuția de îngrășăminte de acest fel în Europa. Produsele Borealis L.A.T sunt disponibile în țara noastră prin intermediul companiei Inventagro Group, care este importator și distribuitor oficial, cât și la partenerii Fertilitatea SA și SRL Licorent Agro.

Pe scurt, despre Borealis L.A.T

Borealis L.A.T este principalul furnizor european de soluții inovatoare în domeniile poliolefinelor, a substanțelor chimicale de bază și a îngrășămintelor. Cu sediul său central în Viena, Austria, compania are în prezent aproximativ 6.600 de angajați și activează în peste 120 de țări. Borealis L.A.T a generat 7,5 miliarde de EURO în vânzări și un profit net de 1.095 milioane de EURO în 2017. În România, compania Borealis L.A.T este prezentă încă din decembrie 2005, unde deține şase depozite proprii, cu o capacitate totală de peste 80.000 de tone şi are peste 50 de angajaţi.

COMPLEX 20/20+7SO3+Zn

COMPLEX 20/20+7SO3+Zn este un îngrăşământ NP cu raport N/P echilibrat. Nutrienţii suplimentari pe care îi conţine (sulf şi zinc) fac ca orice simptom de deficienţă a acestora să poată fi contracarat în mod eficient.

- pub -(P) Construcția Depozitelor Frigorifice și Depozitelor pentru cereale!

Acest produs reprezintă un adjuvant ideal pentru nămolurile şi solurile natural bogate în potasiu, aplicate în cadrul fertilizării naturale. Poate ameliora asimilarea P, prin fertilizarea directă cu P, efectuată imediat lângă seminţe.

  • conţinut ridicat de azot şi fosfat; raportul N/P: 1:1;
  • capacitate mare de dizolvare în apă a fosfatului (>80%);
  • 3% sulf;
  • Protejează contra deficitului latent de zinc.

Fosfatul participă la toate procesele de metabolizare a energiei. Stimulează creşterea rădăcinilor, viteza de răsărire, dezvoltarea şi rezistenţa tulpinilor. Prin urmare, COMPLEX 20/20 + 7SO3 + Zn reprezintă îngrăşământul ideal pentru combaterea deficitului de P de pe păşuni şi terenuri arabile.

COMPLEX 15/15/15+7SO3+Zn

Conţinutul de nutrienţi al acestui îngrăşământ complet, bogat în fosfat şi potasiu, este solubil în apă în proporţie de peste 80%. Având în vedere conţinutul de sulf şi pe cel de zinc, deficitele latente pot fi sigur redobândite.

  • Conţinut ridicat de fosfat solubil în apă (80 %);
  • 3% sulf; raportul N/S: 5:1;
  • Protejează contra deficitului latent de zinc;
  • Conţinutul de nutrienţi puri îl fac să fie foarte economic.

În general, planta absoarbe P prin rădăcină, absorbţia fiind influenţată de gradul de umiditate al solului şi de temperatură. Secetă, vremea rece sau gradul de tasare a solului afectează clar capacitatea de absorbţie. Mai mult, chiar şi în condiţii favorabile, în soluţiile de sol se găsesc doar 1 până la 2 kg de fosfat. Totuşi, o recoltă bună de grâu sau de porumb poate absorbi până la 3 kg de fosfat zilnic. Acest lucru demonstrează cât de utilă se poate dovedi fertilizarea la timp cu fosfat solubil în apă.

Plante cu dimensiune mică, cu aspect uscat; codiţele frunzelor sunt scurte şi subţiri; tulpinile, codiţele şi nervurile frunzelor, adeseori întreaga frunză, au o culoare roşie spre purpuriu.

Informații adăugătoare despre aceste produse puteți găsi și în documentele de însoțire a mărfii, accesând următoarele linkuri.

Contacte

INVENTAGRO GROUP SRL
Importator oficial BOREALIS L.A.T în R. Moldova
Chișinău, com. Tohatin, str. Florilor 13
Tel: +373 69-013-881, +373 79-933-668
Email: [email protected]

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs. aici