Dragi prieteni, sunt 6 luni de când am creat canalul nostru oficial de Viber. Și vă putem spune că în această comunitate s-au înscris deja peste 1.500 de membri – producători, experți, reprezentanți de companii, asociații și instituții – persoane care au ales să se alăture benevol. Statistica grupului arată o cifră de aproximativ 35.000 de vizite în ultimele 30 de zile, ceea ce demonstrează o activitate foarte bună.

Doritorii de a se alătura comunității o pot face doar de pe telefoanele mobile, accesând următorul link. Toți membrii grupului au posibilitatea de a scrie mesaje, transmite poze sau video.

În prezent, echipa Agrobiznes mai dezvoltă și alte 6 comunități de Viber segmentate pe teme de interes: Eco/Bio/OrganicApiculturăHorticulturăPomușoareZootehniePiscicultură. Dacă e să sumăm toți membrii din aceste grupuri s-ar cifra la circa 3.000 de persoane!

Agrobiznes este unica instituție mass-media din Republica Moldova care reușește să adune în jurul său o comunitate atât de numeroasă în cadrul unei aplicații de mesagerie text (fie că vorbim de Viber, Telegram, WhatsApp sau Messenger).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here