‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 16 iulie, 2024
42.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMai mulți români care lucrau într-un abator din nord-vestul Germaniei au fost infectați cu...

Mai mulți români care lucrau într-un abator din nord-vestul Germaniei au fost infectați cu coronavirus

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Mai mulți angajați români ai unui abator din nord-vestul Germaniei au fost infectați cu noul coronavirus. Confirmarea vine de la Ministerul de Externe, care nu precizează deocamdată și numărul persoanelor infectate.

MAE precizează, într-un răspuns pentru Digi24, că este în curs de verificare a numărului românilor care lucrează la acest abator din landul Saxonia Inferioară. Primele informații despre acest nou focar de COVID-19 au apărut la începutul săptămânii.

Potrivit presei germane este vorba de 92 de angajați, 62 dintre ei locuind într-un complex comun. Deși presa nu a comunicat naționalitatea bolnavilor este un lucru cunoscut că în abatoarele germane lucrează foarte mulți angajați est europeni, printre care și români.

‹ adv ›

Acest caz nu este singular. Reamintim că, la începutul lunii mai, 183 de oameni au fost testați pozitiv pentru coronavirus într-un abator din Renania de Nord, iar în luna aprilie, 300 de angajați ai unui abator din alt land, între care 200 de români, au fost testați pentru COVID-19.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›