duminică, 24 martie, 2024
6.6 C
Chișinău

Bioprotect

Înființată în anul 2003, compania BIOPROTECT a devenit un distribuitor important pe piața de inputuri şi servicii agricole. BIOPROTECT și-a asigurat o prezență solidă printr-o echipă de profesioniști, prin calitatea serviciilor, logistică și un portofoliu complex de produse, integrând cele mai noi tehnologii.

Contacte

Sediul Bioprotect
MD4839, mun. Chișinău,
com. Stăuceni, drum M2, km 10, nr.9

Program:
Luni – Vineri:  8:00 – 17:00
Sâmbătă: 8:00 – 12:00
Duminică: Zi liberă

Telefon: +373 22-214-110 
Email: [email protected]

Adresa BIOLAB:
MD4839, mun. Chișinău,
com. Stăuceni, drum M2, km 10, nr.9

Program: Luni – Vineri: 9:00 – 17:00

Telefon: +373 22-600-700; 067-777-997
E-mail: [email protected]

Oferta

Semințe

Fertilizanți

Produse pentru protecția culturilor agricole

Tehnică și utilaje agricole

Servicii Deratizare, Dezinsecție, Dezinfecție

Testări Agrochimice „Biolab Test”

Video

Despre companie

Înființată în anul 2003, compania BIOPROTECT este unul din liderii pe piața serviciilor din sectorul agricol al Republicii Moldova. 

Compania BIOPROTECT are acoperire națională și este prezentă în toate raioanele țării cu un portofoliu de clienți pe care l- a creat în timp prin profesionalism, devotament și încredere. La ora actuală BIOPROTECT colaborează cu peste 1 500 de fermieri, predominante fiind exploatațiile agricole de dimensiuni medii, iar fermierii mici sunt deserviți prin intermediul magazinelor agricole proprii și cele partenere.

Compania BIOPROTECT este orientată spre maximizarea eficienței și atingerea performanței în agricultură, oferind fermierilor un sortiment variat de fertilizanți de bază și amendamente de sol, semințe cu genetică de ultimă generație, tehnologii complexe de protecție a plantelor și fertilizare în perioada de vegetație, utilaje agricole și echipamente tehnice, inclusiv sisteme de ghidare de precizie, precum și servicii de calitate: analize de laborator a apei pentru irigare, testarea de laborator a solurilor cu cartarea agrochimică (contribuția întreprinderii afiliate BIOLAB TEST), consultanță în teren, colectarea și exportul produselor agricole, servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfecție (DDD). Astfel, BIOPROTECT reprezintă pentru clienții un partener – furnizor complex de servicii și inputuri pentru practicarea unei agriculturi de performanță.

BIOPROTECT are stabilite parteneriate durabile cu furnizori cunoscuți la nivel mondial și regional, constituindu-și un portofoliu variat al ofertei sale, menirea căruia este transpunerea autentică în practică a sloganului companiei: „Agricultură Eficientă”.

Dezvoltarea dinamică a companiei este asigurată de echipa sa, care pe moment însumează peste 50 de angajați. Apreciind rolul de nucleu al echipei de vânzări, formată din 12 profesioniști dedicați – agronomi – manageri regionali, nu putem subestima și contribuția celorlalte departamente ale companiei, care prin efort comun sunt alături de fermieri pe toată durata sezonului agricol, oferă consultanță în câmp, livrează rapid inputurile necesare, monitorizează culturile în vederea reacțiilor prompte în perioada de vegetație, asigură flexibilitate în termenele și modalitățile de achitări, inclusiv prin colectarea materiilor prime agricole.

Ultimele articole