‹ adv ›
duminică, 6 decembrie, 2020
0 C
Chișinău

Grupurile Agrobiznes pe Viber

Regulile Grupurilor

  1. Plasarea anunțurilor: reprezentanții companiilor care doresc să plaseze anunțuri comerciale pe grupuri o pot face numai după ce iau legătura cu administratorii comunităților. Anunțurile plasate fără aprobare vor fi șterse.  
  2. Grupurile sunt destinate pentru producători, fermieri, experți și reprezentanților de afaceri agricole. Sunt încurajate și susținute discuțiile de orice fel care ar putea ajuta membrii să adreseze întrebări, să găsească răspunsuri, stabilească contacte sau parteneriate.
  3. În grupuri nu se acceptă limbaj necorespunzător, glume de prost gust, acuzații nefondate, iar orice discuții lungi sau de clarificare între doi – trei membri se poartă numai în privat. Oricine își permite un limbaj sau acțiuni neadecvate – va fi șters definitiv.
  4. Scrierea anunțurilor: acestea trebuie să fie concise și clare, cu număr de telefon pentru contact, să nu fie plasate linkuri care duc spre siteuri de anunțuri, să afișeze prețul pentru serviciul prestat sau bunul vândut.
  5. Foto și video: rugăm membrii să se abțină de la plasarea multor poze (nu mai mult de 4) sau imagini video când postează anunțuri sau adresează întrebări membrilor grupului, pentru că astfel se aglomerează lenta zilnică și pierdem firul discuțiilor.

Spor și succes!