-0.5 C
Chișinău
-0.5 C
Chișinău

Comunitățile Agrobiznes pe Viber

Salutare! Avem la moment 8 comunități pe Viber segmentate pe tematici și peste 4.000 de membri activi. Alege oricare dintre linkurile de mai jos pentru a ni te alătura. :)

 1. Agrobiznes Grup – Totul despre agricultură, afaceri și oportunități de dezvoltare – aprox. 2.200 de membri >>
 2. Eco/Bio/Organic – Grupul producătorilor și pasionaților de agricultură ecologică – peste 700 de membri >>
 3. Apicultură – Grupul apicultorilor din Moldova – aprox. 500 de membri >>
 4. Nucicultură – Grupul producătorilor de culturi nucifere din Moldova – peste 200 de membri >>
 5. Zootehnie – Grupul fermierilor și specialiștilor din sectorul zootehnic – peste 200 de membri >>
 6. Horticultură – Grupul producătorilor și specialiștilor din horticultură – peste 200 de membri >>
 7. Pomușoare – Grupul producătorilor de pomușoare din Moldova – cca. 200 de membri >>
 8. Piscicultură – Grupul piscicultorilor din Moldova – cca. 200 de membri >>

Regulile Grupurilor:

 1. Acestea sunt grupuri destinate pentru producători, fermieri, experți și reprezentanților de afaceri agricole. Sunt încurajate și susținute discuțiile de orice fel care ar putea ajuta membrii să adreseze întrebări, să găsească răspunsuri, stabilească contacte sau parteneriate.
 2. În grupuri nu se acceptă limbaj necorespunzător, glume de prost gust, acuzații nefondate, iar orice discuții lungi sau de clarificare între doi – trei membri se poartă numai în privat. Oricine își permite un limbaj sau acțiuni neadecvate – va fi șters definitiv.
 3. Plasarea anunțurilor comerciale: reprezentanții companiilor care doresc să plaseze în unul dintre grupuri un (1) anunț cu privire la prestarea unui serviciu o pot face numai după ce intră pe acest link și fac o plată de 5 sau 10 USD. Nerespectarea acestui punct va duce la ștergerea anunțului și blocarea utilizatorului!
 4. Scrierea anunțurilor: acestea trebuie să fie concise și clare, cu număr de telefon pentru contact, să nu fie plasate linkuri care duc spre siteuri de anunțuri, să afișeze prețul pentru serviciul prestat sau bunul vândut.
 5. Foto și video: rugăm membrii să se abțină de la plasarea multor poze (nu mai mult de 4) sau imagini video când postează anunțuri sau adresează întrebări membrilor grupului, pentru că astfel se aglomerează lenta zilnică și pierdem firul discuțiilor.

Spor și succes!