Mesaj de salut

Sergiu Jaman
CEO & Founder @ Agrobiznes

Vă mulțumim pentru interesul manifestat în a iniția o colaborare cu noi. Agrobiznes este un start-up. Un proiect care s-a dezvoltat natural, începând cu anul 2012, pornind de la necesitatea unei instituții mass-media cu profil agricol. Nu beneficiem de sprijin sau favoruri din partea unor instituții/asociații/organizații. Suntem un proiect independent și punem mai presus de toate interesele cititorilor și partenerilor noștri. Misiunea noastră este să furnizăm o sumă de informații utile și precise pentru a vă ajuta să luați deciziile corecte în afaceri.”

Pe Scurt, despre noi

Agrobiznes este cel mai popular site de știri și informații agricole din Republica Moldova. Portalul are în spate o activitate de peste 6 ani și înregistrează lunar până la 90.000 de vizitatori unici. În paginile site-ului sunt publicate zilnic, 24/7, sute de știri, interviuri, idei de afaceri, istorii de succes, sfaturi utile și informații de ultimă oră din sectorul agro-industrial din țară și peste hotare.

Agrobiznes este Partener Media al unora dintre cele mai importante evenimente cu tematică agricolă din Moldova și România. Avem încheiate relații strategice de colaborare cu o serie de instituții și organizații care își desfășoară activitatea în sectorul agricol: Moldova Fruct, FNFM, ANARM, ONVV, Camera de Comerț, ODIMM… , iar împreună cu APM, MAC-P, Proiectul de Competitivitate, UCIP-IFAD, ENPARD, Livada Moldovei și alte Proiecte de asistență externă desfășurăm programe complexe pentru a promova agricultura din țara noastră.

Cititorii noștri sunt fermieri și producători agricoli din întreaga țară, persoane juridice, instituții și firme, experți, lideri ai asociațiilor agricole, angajați ai instituțiilor de stat, conducători de companii, și persoane interesate de agricultură.

Pagina noastră de facebook are peste 28.000 de urmăritori (fani), iar Newsletter-ul gratuit pe care-l distribuim săptămânal ajunge în căsuțele poștale a peste 5.500 de abonați. Agrobiznes Alert – serviciul nostru automatizat de distribuire a știrilor prin intermediul notificărilor push (clopoțelul roșu din colț stânga jos) – are în prezent circa 25.000 de abonați. Recent, am deschis canalul oficial de Viber – care are la moment circa 1.100 de mebri activi.

Blogul nostru

Contactele noastre

str. Alexei Mateevici 27
Chișinău, Republica Moldova
Tel: +373-696-135-30

Redacția Agrobiznes: [email protected]
Departament publicitate: [email protected]
Departament financiar: [email protected]