13 C
Chișinău
marți, 2 iunie, 2020
13 C
Chișinău

Mesaj de salut

Sergiu Jaman
CEO&Founder @ Agrobiznes

Vă mulțumim pentru interesul manifestat în a iniția o colaborare cu noi. Agrobiznes este un start-up. Un proiect care s-a dezvoltat natural, începând cu anul 2012, pornind de la necesitatea unei instituții mass-media cu profil agricol. Nu beneficiem de sprijin sau favoruri din partea unor instituții/asociații/organizații. Suntem un proiect independent și punem mai presus de toate interesele cititorilor și partenerilor noștri. Misiunea noastră este să furnizăm o sumă de informații utile și precise pentru a vă ajuta să luați deciziile corecte în afaceri.”

Pe scurt, despre noi

Agrobiznes s-a lansat pe piața media din Republica Moldova în decembrie 2012. Fiind un proiect unic și având o politică editorială echilibrată, a reușit în scurt timp să cucerească inimile publicului, devenind sursa principală de informații pentru establishmentul agricol din țara noastră.

Conform Google Analytics, în 2019, Agrobiznes a înregistrat o creștere de audiență cu peste 70 la sută față de 2018, aceasta cifrându-se la circa 800.000 de cititori unici și mai mult de 2 milioane vizualizări. 
 
Cine sunt cititorii Agrobiznes:

  • după sex:
  1. 60% = bărbați
  2. 40% = femei
  • după vârstă:
  1. 18 – 34 ani = 43,3%
  2. 35 – 44 ani = 26,4%
  3. 45 – 54 ani = 13,8%
  4. 55…+ ani = 16,5%
  • pentru 46% din cititori limba de comunicare este româna și pentru 27% – rusă;
  • 30% din vizitatori accesează site-ul de pe desktop, iar 70% de pe dispozitivele mobile.

În paginile site-ului Agrobiznes sunt publicate zilnic, 24/7, zeci de știri, interviuri, idei de afaceri, istorii de succes, sfaturi utile și informații de ultimă oră din sectorul agro-industrial din țară și peste hotare. Începând cu anul 2017, transmitem live video de la evenimente, aceasta contribuind la informarea în timp real a cititorilor noștri despre cele mai importante subiecte. Cititorii noștri sunt fermieri și producători agricoli din întreaga țară, persoane juridice, instituții și firme, experți, lideri ai asociațiilor agricole, angajați ai instituțiilor de stat, conducători de companii, și persoane interesate de agricultură.
 
Agrobiznes este Partener Media al unora dintre cele mai importante evenimente cu tematică agricolă din Moldova și România. Avem încheiate relații strategice de colaborare cu o serie de instituții și organizații externe: MAC-P,  Livada Moldovei, Donau Soja, LED, UCIP-IFAD, ENPARD, ONVV, Camera de Comerț, ODIMM. Împreună desfășurăm programe complexe pentru a promova agricultura din țara noastră. Partenerii noștri includ mari companii internaționale: Syngenta, Bayer, Adama, Corteva, CASE, New Holland, ICL, FMC, BASF, Eurochem etc.
 
Agrobiznes a fost premiat, în 2018, pentru performanțe remarcabile în activitate în cadrul GALEI AIPA, obținând marele premiu la nominalizarea „Jurnalismul Agricol – pentru Promovarea Activă a Sectorului Agricol”.
 
Tot în anul 2018, redactorul portalui a fost menționată în cadrul Concursului organizat de ODIMM la categoria mass-media online pentru realizarea mai multor materiale de impact privind activitatea întreprinderilor mici și mijlocii din Republica Moldova.
 
Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova a conferit portalului Agrobiznes diplomă de merit pentru implicare activă în promovarea evenimentelor ce țin de parteneriatele cu țările vecine.
 
Pagina și grupul nostru pe facebook au peste 32.000 de urmăritori (fani), iar Newsletter-ul gratuit pe care-l distribuim săptămânal ajunge în căsuțele poștale a peste 7.000 de abonați. Agrobiznes Alert – serviciul nostru automatizat de distribuire a știrilor prin intermediul notificărilor push (clopoțelul roșu din colț stânga jos) – are în prezent circa 25.000 de abonați.
 
La canalele noastre oficiale de Viber segmentate pe tematici (Agrobiznes Grup, ECO/BIO/Organic, Apicultură, Zootehnie, Pomușoare) avem peste 5.000 de membri activi.

Blogul nostru

Contactele noastre

str. Alexei Mateevici 27
Chișinău, Republica Moldova
Tel: +373-696-135-30

Redacția Agrobiznes: [email protected]
Departament advertising: [email protected]
Departament financiar: [email protected]

Departament IT: [email protected]
Departament HR: [email protected]