luni, 15 iulie, 2024
41.1 C
Chișinău
HomepageHorticulturăSITEVI 2023 – Târg Internațional pentru Viticultură

SITEVI 2023 – Târg Internațional pentru Viticultură

Montpellier, Franța
28.11.2023 - 30.11.2023

Powered by

client-image

Următoarea ediție a SITEVI, târgul internațional pentru viticultură, măsline, fructe și legume, va avea loc în 2023.

Vinificatorii, viticultorii, producătorii și comercianții pot vizita SITEVI 2023 în perioada 28-30 noiembrie la Parc des Expositions – Montpellier.

Expoziția bienală va reuni vizitatori și expozanți din industrie pentru un program interesant de 3 zile.

SITEVI a fost înființat în 1977 și de atunci a fost o platformă indispensabilă pentru afaceri și inovare pentru toți producătorii naționali și internaționali.

Evenimentul oferă o poartă către cele mai recente evoluții în echipamente și know-how pentru viticultură, cultivarea măslinelor și producția de fructe și legume.

SITEVI 2023 va găzdui Forumul SITEVI, care va oferi o serie de prezentări și seminarii pentru a educa profesioniștii cu privire la cele mai recente dezvoltări și practici din industrie.

Ediția din 2023 va găzdui și ceremonia SITEVI Innovation Awards pentru a recunoaște și a premia cei mai inovatori expozanți internaționali și locali pentru realizările lor.

Evenimente

‹ adv ›

Premiul Interpoma 2024 – în căutarea de tehnologii digitale pentru livezi sustenabile

Interpoma, prestigiosul târg internațional dedicat merelor, va pune în centrul atenției tehnologiile digitale care sprijină managementul durabil al livezilor la ediția din acest an. Evenimentul...

Business-Summitul Nucicultorilor, ediția a 10-a va fi organizată pe 17 iulie

Asociația Nucicultorilor din Republica Moldova, principala organizație profesională a ramurii nucifere, organizează în data de 17 iulie 2024 Business-Summitul Nucicultorilor din Republica Moldova. La acest...