‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 30 iulie, 2024
29.4 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleDecanul FȘASM: Tinerii care optează pentru studii în agricultură au multiple oportunități de dezvoltare...

Decanul FȘASM: Tinerii care optează pentru studii în agricultură au multiple oportunități de dezvoltare și creștere în carieră

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Facultatea de Științe Agricole, Silvice și ale Mediului (FȘASM) din cadrul Universității Tehnice a Moldovei (UTM) anunță deschiderea perioadei de admitere pentru anul academic 2023-2024.

„Revenim cu un nou aspect și un nou elan, după un proces de amplă renovare. Astfel, suntem mai pregătiți ca niciodată să susținem tinerii dornici de cunoaștere și inovare în agricultură, silvicultură și ecologie.

Cadrul didactic de la facultate, alcătuit din profesori bine pregătiți și experimentați, stă la dispoziție pentru a îndruma tinerii în îndeplinirea visurilor de a deveni antreprenori de succes sau profesioniști pentru sectorul agricol din Republica Moldova și dincolo de hotarele ei. La moment, cererea pentru specialiști în agricultură nu este acoperită, iar oportunitățile pentru profesioniștii din sector, atât în țară, cât și peste hotare, sunt demne de luat în calcul de oricare tânăr care nu este determinat ce specialitate să aleagă”, a menționat Sergiu Popa, decanul FȘASM.

FȘASM dispune de laboratoare moderne, o fermă zootehnică de vaci, o seră tehnologizată, plantații multianuale superintensive de viță de vie și pomi și o zonă dedicată prezentării tehnologiilor de ultimă oră în agricultură.

Misiunea Facultății este de a forma specialiști capabili să promoveze modernizarea, digitalizarea și implementarea celor mai inovative tehnologii în agricultură.

‹ adv ›

FȘASM oferă studenților oportunitatea de a se instrui într-o serie de programe de studiu, inclusiv: Agrobusiness și dezvoltare rurală, Agronomie, Biotehnologii agricole, Ecologie, Horticultură, Protecția plantelor, Selecția și genetica culturilor agricole, Silvicultură și grădini publice, Siguranța produselor alimentare, Viticultură și vinificație și Zootehnie.

Pentru mai multe detalii despre procesul de admitere, accesați site-ul universității sau apelați la +373 67 77 97 92.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›