‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 23 iulie, 2024
29.4 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAgricultorii din țară sunt așteptați la PRIA GALA Fermierilor din Republica Moldova

Agricultorii din țară sunt așteptați la PRIA GALA Fermierilor din Republica Moldova

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Mai mulţi agricultori din ţară sunt aşteptaţi mâine la Chişinău, unde va fi organizată PRIA GALA Fermierilor din Republica Moldova.

„PRIA GALA Fermierilor din Republica Moldova se va desfăşura la 3 noiembrie 2023, într-o locație inedită, TORO Center în Chișinău (str. Pantelimon Halippa nr.6, mun. Chișinău). Acesta este un eveniment unic care în acest an, în premieră, este conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor fermieri care aduc o contribuție semnificativă la dezvoltarea agriculturii din Republica Moldova şi care sunt exemple de urmat”, indică organizatorii.

Potrivit sursei citate, vor fi recunoscute eforturile și contribuția fermierilor moldoveni care au investit capital, timp, muncă, cunoștințe și energie pentru agricultura Republicii Moldova.

Vom aprecia inovația, diversitatea portofoliului, creșterea, orientarea către comunitate, crearea locurilor noi de muncă. Vom fi atenți la tinerii fermieri, la femeile din agricultură și nu numai. Vom organiza cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, precum si dezvoltării fermierilor. Dezbatem alături de fermieri, autorități si companii conexe si găsim cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, dar descoperim și oportunitățile pe care le pot avea”, precizează PRIAevents.

Conform organizatorilor, aceasta este unica ceremonie de premiere a fermierilor.  

„Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea și schimbul de bune practici. Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu , mai ales în aceasta perioadă, când activitatea fermierilor este una de importanță crucială, este un moment foarte special”, a opinat sursa citată.

‹ adv ›

Evenimentul este organizat de PRIAevents, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare (MAIA), Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), având ca parteneri principali FinComBank, Kaufland Moldova, PRIMA FINAȚARE și Federatia Nationala a Fermierilor.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›