‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 16 iulie, 2024
43.3 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriVinul Moldovei a fost apreciat de înalții oficiali reuniți la Roma

Vinul Moldovei a fost apreciat de înalții oficiali reuniți la Roma

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Calitatea și varietatea Vinului Moldovei au fost prezentate înalților oficiali care s-au reunit la Roma, la cea de-a 34-a sesiune a Conferinței Regionale FAO pentru Europa.

Cu sprijinul oferit de Ambasada Republicii Moldova în Italia, Guvernul a găzduit o recepție unde participanții au avut oportunitatea să exploreze și să aprecieze selecția noastră de vinuri, de la 12 producători mici.

„Prin această inițiativă, reiterăm angajamentul țării noastre pentru excelență în vinificație, o tradiție cultivată cu mândrie de vinificatorii noștri.

Evenimentul este o platformă ideală pentru a întări legături și a construi parteneriate valoroase. Vinul, în Republica Moldova, este mai mult decât o băutură – este modul nostru de a întâmpina oaspeții și de a-i invita la dialog”, a menționat Vladimir Bolea.

Secretarul de stat Andrian Digolean a evidențiat succesele micilor producători de vinuri și perspectivele lor de dezvoltare.

‹ adv ›

Oficialul a subliniat în mod special Feteasca Neagră, un soi emblematic care a câștigat recunoaștere internațională, aducând faima vinurilor moldovenești pe mapamond.

Calitatea vinurilor noastre a uimit oficialii, care au apreciat complexitatea și rafinamentul fiecărui sortiment, recunoscând potențialul extraordinar al Vinului Moldovei.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›