‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 5 august, 2024
29.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriUn nou proiect pentru agricultură va fi lansat în Moldova

Un nou proiect pentru agricultură va fi lansat în Moldova

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

În următorii 4 ani, un nou proiect, PROGRESS, va fi implementat în sectorul agricol pentru a oferi sprijin fermierilor în realizarea investițiilor în soluții ecologice, durabile și orientate spre schimbările climatice.

În acest sens, secretarul de stat al ministerului Vasile Șarban, a avut o întrevedere cu reprezentanții Consorțiului de implementare a proiectului „Promoting Green Deal Readiness in the Eastern Partnership Countries (PROGRESS)”, care include GIZ, OECD și EBA Moldova.

În cadrul ședinței, au fost discutate obiectivele proiectului, planul de activitate și rezultatele analizei lanțurilor valorice în agricultură.

‹ adv ›

S-au stabilit direcțiile prioritare de asistență ale proiectului.

Se dorește ca proiectul să contribuie la fortificarea capacităților de producere sustenabilă, în special pentru lanțurile valorice selectate – fructe și culturi nucifere.

PROGRESS este finanțat de Ministerul Federal German pentru Mediu, Conservarea Naturii, Securitatea Nucleară și Protecția Consumatorului și va fi implementat în țările Parteneriatului Estic (Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Moldova și Ucraina).

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›