‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 2 septembrie, 2024
36.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAlex Filip va prelua funcția de Director General Purcari

Alex Filip va prelua funcția de Director General Purcari

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Purcari Wineries Public Company Limited, principalul producător de vin din Europa Centrală și de Est, a anunțat numirea lui Alex Filip ca Director General al Grupului, începând cu 1 ianuarie 2025.

Victor Bostan va prelua rolul de consilier al Directorului General pentru un an, concentrându-se pe agricultură, viticultură și vinificație.

Președintele Consiliului de Administrație, Vasile Tofan, a subliniat că Alex Filip a demonstrat, în cele opt luni de când ocupă rolul de Director General Adjunct, că este alegerea potrivită pentru a conduce Grupul în această perioadă de transformare semnificativă.

‹ adv ›

Victor Bostan a adăugat că Alex Filip a demonstrat o dedicare excepțională și o înțelegere profundă a afacerii, exprimându-și încrederea că va continua să ducă compania înainte cu aceeași pasiune și integritate.

victor bostan purcari

Purcari Wineries este unul dintre cele mai mari grupuri de vinuri și brandy din Europa Centrală și de Est, gestionând aproximativ 1.850 de hectare de podgorii și operând șapte platforme de producție în România, Moldova și Bulgaria.

Grupul este lider pe segmentul vinurilor premium din România și cel mai mare exportator de vin din Moldova. Fondat în 1827, Purcari este una dintre cele mai premiate vinării din regiune și este listat la Bursa de Valori București din februarie 2018.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›