‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 21 iulie, 2024
26.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMETEO. Mai avem parte încă puțin de vreme caldă. Când vin frigul și ninsorile

METEO. Mai avem parte încă puțin de vreme caldă. Când vin frigul și ninsorile

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Vremea neobișnuit de caldă se va menține și în următoarele zile. Însă, începând de săptămâna viitoare, ninsorile își vor face apariția și pe meleagurile noastre. 

Astăzi ne vom bucura de un cer variabil și pe alocuri cu soare. Temperaturile continuă să rămână ridicate. Mercurul din termometre va urca până la +10 grade Celsius în sudul țării și +8 grade vor fi în regiunile din nord. În orele nocturne vor fi +4 grade. Vântul va avea intensificări și va sufla în rafale de până la 12 m/s. Presiunea atmosferică va fi normală.

În prima zi din weekend, vremea nu se schimbă radical. Cerul va fi dominat atât de soare, cât și de nori, iar temperaturile mai coboară cu câteva valori. Ziua vom avea o maximă de +8 grade Celsius, iar în orele nocturne se vor atesta +3 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, iar presiunea atmosferică va fi normală.

‹ adv ›

Duminică vremea va fi mohorâtă și instabilă. Cerul va fi acoperit de nori, iar în nordul țării vor cădea precipitații sub formă de lapoviță. Maxima zilei va fi de +8 grade Celsius, iar noaptea se vor înregistra +4 grade. Vântul va sufla moderat, cu până la 10 m/s, iar presiunea se menține normală.

Potrivit prognozelor făcute de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, începând de săptămâna viitoare, în special în regiunile din nordul țării vor cădea precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›