‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 9 septembrie, 2024
13.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMesajul lui Bumacov cu ocazia deschiderii Moldagrotech

Mesajul lui Bumacov cu ocazia deschiderii Moldagrotech

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Ediția de primăvară a expoziției Moldagrotech a fost inaugurată cu puțin timp în urmă aici la Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo.

La expoziție sunt prezenți numeroși participanți, vizitatori, dar și oaspeți străini. Ministrul Agriculturii Vasile Bumacov a salutat publicul la ceremonia oficială de deschidere și tot el a dat startul evenimentului.

˝Vă invit cu drag să participați la această expoziție, să vedeți că nu este mare diferență între tehnologiile și tehnica folosită în Uniunea Europeană și ceea ce este în Republica Moldova. Cu atât mai mult că de data aceasta predominant avem tehnică modernă din UE. Stimați prieteni, eu vreau să vă spun că această ediție de primăvară a expoziției Moldagrotech de fapt este o lansare frumoasă a campaniei de primăvară, o lansare frumoasă a începutului lucrărilor în câmp și un semnal bun de un an agricol bogat. Eu vreau să le spun tuturor participanților că la expoziție se organizează un număr mare de seminare în care pot să învețe multe lucruri noi despre tehnologiile moderne, despre practicile și realizările unor producători care sunt aici prezenți˝, a declarat Bumacov la deschiderea expoziției.

‹ adv ›

Vă amintim că la expoziţie participă peste 130 de companii din 11 ţări: Republica Moldova, Austria, Belgia, Bulgaria, Corea de Sud, Grecia, Franţa, România, Cehia, SUA şi Ucraina.

Rămâneți alături de noi pentru a fi la curent cu evenimentele de aici de la Moldexpo.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›