‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 23 iulie, 2024
21.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriÎmbulzează la ultima zi de Moldagrotech

Îmbulzează la ultima zi de Moldagrotech

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Ultima zi a ediției de primăvară a expoziției Moldagrotech 2014 este destul de aglomerată. Sute de vizitatori au ajuns încă de la primele ore ale dimineții, aici la Moldexpo.

Unii după cumpărături, alții cu treburi de afaceri și intenția de stabili contacte cu fermierii prezenți la expoziție. Din cauza aglomerării a fost nevoie chiar și de intervenția agenților rutieri pentru a dirija traficul rutier.

Ca și zilele trecute, cea mai mare îmbulzează se dă la tarabele producătorilor de material săditor. Pomii și arbuștii fructiferi sunt deosebit de căutați acum în sezonul de primăvară.

‹ adv ›

În a doua parte a zilei urmează să aibă loc ceremonia oficială de închidere a expoziției. Potrivit organizatorilor, Moldagrotech 2014 (spring) se va încheia către orele 16:00.

Până atunci, cei care încă nu au fost în vizită mai au timp să o facă. Nu uitați să treceți și pe la standul nostru. Este pentru a doua oară când Agrobiznes.md participă în calitate de Partener Media la acest eveniment (prima dată a fost toamna trecută).

Suntem singurul portal agricol din Republica Moldova care transmitem informații actualizate despre mersul expoziției. Vă mulțumim pentru că ne sunteți alături.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›