‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 23 iulie, 2024
28.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriCare sunt prioritățile AGROinform pentru anul acesta

Care sunt prioritățile AGROinform pentru anul acesta

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Federaţia Naţională a Agricultorilor din Moldova „AGROinform” îşi propune în 2014 să contribuie la adoptarea Legii privind impozitul unic în agricultură şi să obţină o reglementare clară a pieţei carburanţilor, a anunţat joi, 10 aprilie, preşedintele Consiliului de Administraţie al AGROinform Alexei Ivanov, citat de IPN.

Ivanov a menţionat, în cadrul Adunării Generale a federaţiei, că AGROinform îşi va consolida poziţia în domeniul cooperării fermierilor, prin stabilirea unor parteneriate între Guvern şi proiectele agricole finanţate de agenţiile internaţionale de cooperare. De asemenea, vor fi aprofundate activităţile legate de diseminarea informaţiei despre sistemele de producere şi vânzări din UE şi bunele practici agricole.

Aurelia Bondari, director executiv AGROinform, a subliniat că promovarea femeilor, în special din mediul rural, în afaceri va rămâne va rămâne printre politicile importante în implementarea proiectelor şi activităţilor federaţiei.

‹ adv ›

AGROinform este o reţea de 15 organizaţii obşteşti regionale, care include circa 4500 de membri. Este orientată spre dezvoltarea economică a localităţilor, prin oferirea asistenţei în dezvoltarea afacerilor, marketing, aplicarea tehnologiilor avansate şi promovarea unei politici de dezvoltare durabilă a mediului rural.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›