‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 12 septembrie, 2024
20 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriSturza îndeamnă agricultorii să nu cadă pradă emoţiilor şi manipulărilor politice

Sturza îndeamnă agricultorii să nu cadă pradă emoţiilor şi manipulărilor politice

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Ex-premierul Republicii Moldova, omul de afaceri Ion Sturza a comentat pe o reţea de socializare situaţia agricultorilor moldoveni care întâmpină mai multe greutăţi după introducerea restricţiilor comerciale faţă de produsele moldoveneşti de către Federaţia Rusă. Acesta susţine că înţelege foarte bine furia şi disperarea fermierilor şi a celor din industria de prelucrare, deoarece şi el a rămas cu sume importante blocate în agricultură şi prelucrare în Moldova. Cu toate acestea, fostul premier îndeamnă agricultorii să nu cadă pradă emoţiilor, mai ales manipulării „marginalilor şi fosilelor politice”, transmite IPN.

„Ei văd deja prada, aceasta este Republica Moldova. Mai puneţi-vă pofta în cui, băieţi! Doar prin dialog civilizat cu autorităţile se pot găsi soluţii pentru a amortiza şocul creat de embargou. Evoluţia evenimentelor a arătat că problema nu constă în opţiunea europeană a moldovenilor, dar în alegerea între a trăi demn şi civilizat, împreună cu lumea civilizată sau a trăi cu steaua roşie în frunte, aşa cum o doresc pseudo-patrioţii de pe Bâc…”, susţine Ion Sturza.

„Cu cât mai aproape de Chişinău vor veni tractoarele din nord, cu atât e mai probabil să ne vină „tancurile” cu steluţe roşii din sud!” , a subliniat omul de afaceri.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›