‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 12 septembrie, 2024
25.5 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriFinComBank invită producătorii agricoli din raionul Orhei la un eveniment de informare

FinComBank invită producătorii agricoli din raionul Orhei la un eveniment de informare

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

FinComBank invită producătorii agricoli din raionul Orhei să participe la o prezentare de servicii financiare destinate sectorului agricol.

Acţiunea de informare şi comunicare cu antreprenorii va avea loc sîmbătă, 27 septembrie 2014, pe stadionul gimnaziului Jora de Jos, r-nul Orhei, cu începere de la orele 11:00 şi se va desfăşura în cadrul Zilei uşilor deschise în Zonele cu Sisteme de Irigare Centralizată din satele Jora de Jos şi Lopatna.

Evenimentul este un prilej potrivit pentru a comunica cu specialiştii băncii şi a afla mai multe despre oportunităţile de dezvoltare a afacerii prin intermediul creditelor dedicate sectorului agricol.

‹ adv ›

De asemenea, la eveniment vor fi prezente companiile furnizoare de tehnică şi echipamente agricole, reprezentanţii proiectelor de dezvoltare a agriculturii şi ai instituţiilor financiare, autorităţi publice locale ş.a.

Manifestaţia este organizată de Proiectul Competitivitatea Agricolă şi Dezvoltarea Întreprinderilor (ACED), cofinanţată de Agenţia SUA pentru Dezvoltarea Internaţională (USAID) şi Corporaţia „Provocările mileniului”.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›