‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 16 iulie, 2024
32.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAgricultorii gata de un nou protest

Agricultorii gata de un nou protest

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Reprezentanții asociațiilor de producători agricoli se vor întâlni mâine, 20 mai, cu autoritățile.

Producătorii anunță dacă la masa de negocieri nu se va conveni asupra unor schimbări spre îmbunătățirea situației, atunci, reprezentanții sectorului agricol vor ieși la proteste pe 27 mai, la ora 11.00 în Piața Marii Adunări Naționale.

Președintele Uniunii Republicane „UniAgroProtect”, Alexandru Slusari, pe blogul său personal a scris că aceasta este ultima încercare de schimba situația prin negocieri.

‹ adv ›

”Dacă revendicările agricultorilor nu vor fi realizate în foarte scurt timp (maximum într-o lună) și acest lucru nu va fi fixat la ședința de miercuri, pe data de 27 mai, orele 11.00 fermierii vor ieși la miting de protest în Piața Marii Adunări Naționale. Deja s-a coordonat cu poliția traseul pentru un marș de protest după miting la Parlament, Președinție și Guvern.”

”La toamnă am putea avea o criză de proporții. Atât de greu nu a fost niciodată! Toate prețurile la resurse necesare producerii agricole rămân constant înalte, însă prețurile la producția agricolă deja au început să coboare. Peste două luni putem să ajungem la prețuri pentru grâu de 2 lei, apoi la floarea soarelui de 4 lei și la porumb de 1,7 lei. Va fi o catastrofă!” , conchide Președintele Uniunii „UniAgroProtect”.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›