‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 16 iulie, 2024
33.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriExpoziția Internațională de animale de rasă și ehipamente pentru zootehnie

Expoziția Internațională de animale de rasă și ehipamente pentru zootehnie

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Genetica de vârf, peste 300 de capete de animale expuse, peste 100 de companii expozante cu ultimele tendinţe privind tehnologiile de creștere și hrănire a animalelor, echipamente și mașini pentru fermele zootehnice, concursuri și vânzarea de animale de rasă sunt principalele coordonate ale Târgului internaţional de zootehnie ZEFA, scrie Agro-business.ro.

Expoziția Internațională de animale de rasă și echipamente pentru zootehnie, ZEFA, primul eveniment expozițional al României dedicat exclusiv sectorului zootehnic, va avea loc în perioada 26-29 iunie 2015 în zona de nord a României.

La ZEFA, în centrul atenției va fi genetica de vârf și exemplarele cele mai performante din rasele de bovine, ovine, caprine și cabaline. Organizatorii estimează o prezență de peste 300 de capete de animale din rase reprezentative. Evenimentul este completat de prezentarea tehnicilor de creștere și hrănire a animalelor, sisteme de furajare și producția furajelor și prezentarea noutăților în materie de echipamente, utilaje și mașini pentru fermele zootehnice.

‹ adv ›

Amplasamentul expoziției nu este întâmplător, pentru organizarea acestuia s-a ales aerodromul Floreni din Dorna Candrenilor, în imediata vecinătate a orașului Vatra Dornei și la granița a două regiuni importante pentru zootehnia românească: Moldova și Transilvania.

În acest bazin geografic exploatațiile zootehnice reprezintă 44,32% din efectivul de bovine din România, 32,3% din efectivul de ovine și caprine din România și 40,61% din efectivul de cabaline din România.

Expoziţia ZEFA este adresată crescătorilor de animale din întreaga ţara şi oferă fermierilor acces la informaţii de ultimă oră prin intermediul conferinţelor şi prezentărilor făcute de companiile specializate şi specialişti la standurile expoziţionale.

‹ adv ›

Târgul de zootehnie al României, ZEFA este organizat în parteneriat cu: FCBCR – Federaţia Crescătorilor de Bovine Carne din România, AGCTR – Asociația Generală a Crescătorilor de Taurine din România, ACBCR – Asociaţia Crescătorilor de Bovine pentru Carne din România, Asociația Angus.Ro, Asociația Holstein.Ro, Asociaţia Crescătorilor de Vaci „Bălţată Românească“ Tip Simmental, CAPRIROM – Asociația Națională a Crescătorilor de Capre din România, Federația Națională a Crescătorilor de Ovine ROMOVIS, Asociația Aberdeen Angus România, Asociația Agricultorilor Maghiari din România, Federația Oierilor de Munte din România, Asociația Fermierilor din România, AFISS – Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin, Federația Agricultorilor de Munte „Vatra Dornei“, asociațiile județene ale crescătorilor de taurine și ovine din județele limitrofe evenimentului, Federația Agrostar, Federația Pro Agro

Expoziţia Internaţională de animale de rasă şi echipamente pentru zootehnie ZEFA este organizată de ABplus events – divizia agribusiness. ABplus events operează de 18 ani ca organizator profesionist de târguri şi expoziţii în România, Polonia, Ungaria şi Republica Moldova.Informaţii suplimentare despre ZEFA se pot obţine de pe pagina web www.zefa-expo.ro.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›