‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 17 iulie, 2024
24.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleCricova a fost inclusă în turul vinicol „The Grape Escape”

Cricova a fost inclusă în turul vinicol „The Grape Escape”

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Beciurile de la Cricova au fost incluse în turul vinicol „The Grape Escape” elaborat de compania britanică Laithwaites și portalul specializat Winerist, scrie metro.co.uk citat de Agora.

Turul vinicol va costa 15 mii de lire sterline (20,5 mii de euro) și va dura 46 de zile. Traseul include în total 16 locații, în 12 țări și va trece prin cinci continente. Lungimea turului este de aproape 69 mii de kilometri.

Iubitorii de vinuri vor putea vizita toate locațiile vinicole de top, inclusiv Franța, Toscana din Italia, Napa Valley din California și Mendoza în Argentina. Dar, de asemenea, vor avea șansa să exploreze țări producătoare de vin mai puțin cunoscute, inclusiv Republica Moldova, România și Nashik în India, scrie sursa.

‹ adv ›

„Turul este unul ambițios care le va oferi iubitorilor de vin posibilitatea să întreprindă o călătorie de neuitat prin cele mai renumite locații vinicole din lume, dar și mai multe locații care tradițional nu sunt asociate cu vinificația”, a declarat expertul de la Laithwaites Wine, Beth Willard.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›