‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 17 iulie, 2024
40.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMETEO! Caniculă în toată ţara! Vezi prognozele pentru următoarele zile

METEO! Caniculă în toată ţara! Vezi prognozele pentru următoarele zile

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

După ploi, vine canicula. În această săptămână ne vom confrunta cu temperaturi fierbinți, însă pe alocuri vor mai cădea și câțiva stropi de ploaie.

Astăzi, cerul va fi variabil, iar temperaturile continuă să crească la nivelul întregii țări, astfel vremea va deveni deosebit de caldă. Mercurul din termometre va urca până la +31…+33 grade Celsius. Nopțile devin și ele mai sufocante, +20 de grade se vor atesta. Vântul va sufla moderat, cu până la 10 m/s.

Marți, vremea rămâne la fel de caniculară. Pe cer nu va fi nici urmă de nori, iar soarele va domina cerul întreaga zi. Temperaturile rămân la valorile de +33 grade Celsius ziua și +20 de grade noaptea.

‹ adv ›

Miercuri, se mai răcorește cu câteva valori termice, iar la nordul țării sunt anunțate precipitații de scurtă durată cu descărcări electrice. Temperaturile vor rămâne la valoarea de +31 grade Celsius. Noaptea se vor atesta +20 de grade.

Joi, vremea nu se schimbă radical. Se menține același cer variabil, fără urme de ploi. Temperaturile coboară până la +30 grade Celsius. Noaptea se vor atesta +18 grade.

Potrivit meteorologilor, în weekend vremea va fi stabilă, iar temperaturile vor înregistra +30 grade Celsius.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›