miercuri, 12 iunie, 2024
22.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeADAMA il angajeaza pe Oleg Brinza pe pozitia de Manager National de Vanzari pentru...

ADAMA il angajeaza pe Oleg Brinza pe pozitia de Manager National de Vanzari pentru Republica Moldova

Recomandate

Oleg Brinza devine Managerul National de Vanzari pentru Republica Moldova al ADAMA incepand cu 1 septembrie 2016. Oleg si-a castigat experienta profesionala de 18 ani in diverse sectoare, inclusiv in mod semnificativ in consultanta agricola. El a mai ocupat pozitii de Director de achizitii si logistica, Manager in dezvoltarea energiei regenerabile din biomasa sau Specialist in agribusiness si promovarea produselor agricole, informează compania ADAMA într-un comunicat de presă trimis pe adresa redacției Agrobiznes.

„Calitatea si promptitudinea in deservirea clientilor nostri obiectivul de performanta cheie pe care mi l-am propus. ADAMA isi institutionalizeaza si perenizeaza activitatea in Republica Moldova venind mai aproape de distribuitorii si fermierii nostri. Un scop deosebit de important in viitoarea noastra activitate de promovare va fi sa facem mai cunoscute tehnologiile „Advanced” ale companiei, deoarele ele ii ajuta pe agricultori in eforturile lor de a deveni mai eficienti si competitivi”, a declarat cu ocazia numirii sale Oleg Brinza.

Potrivit comunicatului, prin aceasta recrutare, si nu numai, ADAMA doreste sa isi amelioreze vizibil capacitatea de introducere pe piata a unor solutii si produse noi cu inalta valoare adaugata, cu un impact pozitiv mai puternic si mai rapid in fermele moldovenesti. Scopul final este de a oferi solutii concrete si simple, in accord cu filozofia companiei axata pe „Obsesia pentru simplitate”, care sa duca la imbunatatirea recoltelor si profitului agricultorilor moldoveni.

Despre ADAMA

ADAMA Agricultural Solutions este una dintre companiile de top din industria de protectia plantelor, fiind cea mai mare firma off-patent la nivel global. Adama creaza solutii simple pentru agricultura, oferind fermierilor produse si servicii eficiente pentru a le simplifica viata și a-i ajuta sa se dezvolte. Cu un portofoliu vast si diversificat de produse de inalta calitate, cei peste 4900 de angajati ai ADAMA ajung la fermierii din peste 100 de tari de pe intreg globul, furnizand solutii pentru controlul buruienilor, daunatorilor si bolilor si pentru cresterea recoltelor. Republica Moldova face parte dintr-o unitate commerciala care cuprinde si Romania, fiind condusa de catre Directorul General Dimitrios DRISIS si cu sediul central in Bucuresti. Mai multe informatii despre ADAMA Agricultural Solutions, gasiti pe www.adama.com.

Coordonatele de contact ale lui Oleg Brinza:

Adama
Adamahttps://www.adama.com/moldova/ro/
Cea mai mare companie de produse fitosanitare din lume cu o prezență neîntreruptă în Republica Moldova de peste 25 de ani!

Citește și ›

Advertoriale