sâmbătă, 20 aprilie, 2024
6.1 C
Chișinău

Aectra Agrochemicals

Aectra Agrochemicals, cu o experiență de peste 25 de ani în agricultura românească, a fost și este unul dintre cei mai importanți contribuitori la introducerea de produse și soluții agricole de ultimă oră în schemele de tratament ale fermierilor din România și R. Moldova.

Contacte

Dorin Panfili

Reprezentant local

Tel.: 061-132-696
E-mail: [email protected]

Bioprotect

Secţia consultaţii

Tel.: 022-214-110
E-mail: [email protected]

Agrochim-Sales SRL

Director comercial

Tel.: 068-165-696
E-mail: [email protected]

Tehnologii

client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image

Gama Aectra

Video

Despre companie

Aectra Agrochemicals este o companie cu capital 100% românesc, al cărei principal obiectiv este de a contribui activ la creşterea competitivităţii si profitabilității fermierilor. În cei 30 de ani de prezență pe piață, Aectra a venit în sprijinul partenerilor săi cu soluții inovative în domeniul nutriției și stimulării plantelor, printr-o gamă completă de biostimulatori și fertilizanți foliari și radiculari, combinați în scheme de nutriție adaptate cerințelor fiecărei culturi, testate și validate în câmp.

În prezent, Aectra Agrochemicals este lider de piață în domeniul biostimulatorilor în România și unul din principalii producători de îngrășăminte foliare și radiculare, prin liniile de fabricație recent deschise la fabrica de la Câmpia Turzii, județul Cluj.