luni, 24 iunie, 2024
20.5 C
Chișinău
HomepageBlogAgrobiznes a fost înregistrat în calitate de Marcă comercială la AGEPI

Agrobiznes a fost înregistrat în calitate de Marcă comercială la AGEPI

Recomandate

Anul 2019 a fost un an deosebit pentru echipa Agrobiznes. Pe lângă faptul că am marcat 7 ani de activitate, am organizat primul eveniment pentru tinerii care își fac studiile în instituții cu profil agricol, am reușit și să înregistrăm Agrobiznes în Registrul național al mărcilor.

Pentru noi, acest fapt reprezintă o realizare extrem de importantă, deoarece astfel reușim să ne identificăm cu ceea ce transmitem zi de zi cititorilor noștri. Aducem mulțumiri tuturor celor care au crezut în noi, ne-au susținut și au fost alături, s-au bucurat pentru realizările noastre.

Iar tot ceea ce am reușit în acest an, ne facem să perseverăm și să ne stabilim noi obiective pe care le vom realiza cu multă responsabilitate, echidistanță și dăruire, pentru că nu ne dorim să dezamăgim publicul care ne este alături pe parcursul acestor 7 ani!

Înmânarea certificatului la AGEPI

Notă: Marca înregistrată sau marca comercială, (în limba engleză Trademark, sau Trade mark), identificată prin simbolul ®, reprezintă un însemn distinctiv utilizat de un individ, organizație comercială sau altă persoană juridică pentru a identifica un produs sau serviciu în fața potențialilor consumatori, și pentru a arăta că toate produsele ce o poartă provin dintr-o sursă unică, pentru a face distincția între produsele sau serviciile proprii și cele ale altor entități. O marcă comercială este o formă de proprietate intelectuală, de regulă un nume, un cuvânt, o frază, un logo, un simbol, o imagine, sau o combinație a acestor elemente. Proprietarul unei mărci înregistrate poate iniția proces pentru a preveni utilizarea neautorizată a mărcii pe care o deține. Înregistrarea unei mărci nu este întotdeauna obligatorie. Proprietarul unei mărci neînregistrate poate și el să inițieze proces, dar o marcă neînregistrată poate fi protejată doar în aria geografică în care este folosită sau în regiuni în care ar fi de așteptat să se extindă (Wikipedia).

Agrobiznes
Agrobizneshttps://agrobiznes.md
Portalul agricol #1 în Moldova

Citește și ›

Despre noi