4 mii de abonați în 4 ani de zile

A fost nevoie de 7 luni de zile și un pic de efort pentru ca serviciul nostru de distribuire a știrilor prin email să mai crească cu încă o mie de abonați.

Acum baza noastră de cititori activi înscriși în lista abonaților numără 4 mii de utilizatori. Astfel, săptămânal, în fiecare joi după-amiază, toți abonații primesc pe mail un top al celor mai citite subiecte din săptămâna curentă. Asta îi ajută să fie permanent la curent cu ultimele tendințe din sectorul agro-industrial.

Am început să dezvoltăm acest serviciu gratuit pentru cititorii noștri încă în anul 2013. În lista abonaților se regăsesc fermieri și producători agricoli din întreaga țară, persoane juridice, instituții și firme, experți, lideri ai asociațiilor agricole, angajați ai instituțiilor de stat, conducători de companii și persoane fizice interesate de sectorul agro-industrial.

Evoluția Agrobiznes Alert în ultimele 7 luni de zile: de la 0 la peste 2500 de abonați.

În același timp, Agrobiznes Alert – sistemul inteligent de notificări are peste 2.500 de abonați. Agrobiznes Alert îți permite să vizualizezi știrile imediat după publicarea lor pe site, prin intermediul unor notificări care îți vin în browserul de la calculator sau pe telefonul mobil. Am lansat acest serviciu în luna octombrie 2016.

Și dacă tot vorbim de cifre rotunde, pagina noastră de facebook numără în momentul de față 28.000 de abonați!

Noi vă mulțumim tare mult pentru că ne urmăriți și sunteți alături de noi! :)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here