marți, 5 martie, 2024
1.6 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeAlexandru Neamțu, noul Key Account Manager Culturi Speciale Corteva în Republica Moldova

Alexandru Neamțu, noul Key Account Manager Culturi Speciale Corteva în Republica Moldova

Recomandate

Incepând cu luna februarie 2024, Alexandru Neamțu se alatură echipei Corteva și va ocupa poziția de Key Account Manager Culturi Speciale Republica Moldova și va raporta lui George Andron, National Key Account Manager RO & MD și ierarhic către Jean Ionescu, Country Leader Romania și Moldova.

In rolul său, Alexandru va fi responsabil de promovarea și vânzarea produselor și serviciilor CPP Culturi Speciale în Rep. Moldova, având un rol cheie în dezvoltarea portofoliului de clienți organizând întâlniri și negocieri atăt cu fermierii din portofoliul existent, cât și cu distribuitorii și potențialii clienți, pentru a urmări oportunități de dezvoltare a afacerii Corteva în Republica Moldova.

Alexandru are cunoștinte tehnice solide în horticultură, fiind absolvent al Facultății de Horticultură al fostei UASM din R. Moldova, Chișinău, Specialitatea Protecția Plantelor.

Cu 16 ani de experiență în agricultură, Alexandru va contribui cu siguranță la obiectivul Corteva de a fi numărul 1 în culturile horticole. Ca un mic detaliu, Alexandru Neamțu deține și o cramă, vinificând 9 soiuri de struguri.

Corteva Agriscience
Corteva Agriscience
Corteva Agriscience combină experiențele unor companii cunoscute, precum DuPont Pioneer, DuPont Crop Protection și Dow AgroSciences.

Citește și ›

Advertoriale