miercuri, 17 aprilie, 2024
12.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeAMAZONE Precea - semănătoarea de prășitoare Nr 1 la competiția Farm Machine 2024

AMAZONE Precea – semănătoarea de prășitoare Nr 1 la competiția Farm Machine 2024

Recomandate

AMAZONE, având o experiență de peste 140 de ani în construcția de mașini agricole, continuă să dezvolte și lanseze pe piață soluții ce se bucură de o popularitate deosebită.

Printre acestea se numără Semănătoarea de prășitoare AMAZONE Precea, care în cadrul FARM MACHINE, anterior denumită Machine of the Year (Mașina Anului), organizată în cadrul AGRITECHNICA, s-a clasat pe locul I în categoria utilaje pentru semănat.

Amazone Precea-TCC: Performanță mare pe suprafață cu o precizie foarte ridicată

Folosită pentru semănatul convențional și în mulci, semănătoarea de precizie Precea-TCC se caracterizează în mod special prin plasarea foarte precisă a semințelor, putere mare de lucru și operare confortabilă.

Separarea precisă și dozarea îngrășământului pot fi, de asemenea, impresionante la viteze de lucru de până la 15 km/h. Cu noul sistem de alimentare cu semințe Central Seed Supply, în combinație cu volumul mare al rezervorului, s-a dorit creșterea și mai mult a performanței pe suprafață.

Citiți mai multe despre Noile semănători AMAZONE Precea 9000-TCC și 12000-TCC, disponibile la Agromotor Premium.

Avantaje de la prima vedere:

Precizie: Plasarea exactă a semințelor în rând datorită separării excelente cu suprapresiune și distribuției optimizate a plantelor la întoarcere datorită CurveControl.

Fără suprapuneri sau locuri lipsă datorită conexiunii individuale a rândurilor prin terminalul de operare AmaTron 4 ISOBUS.

Putere: Performanță foarte mare pe suprafață datorită volumului mare al rezervorului cu sistemul de alimentare centrală Central Seed Supply.

Umplere și golire economisitoare de timp datorită accesibilității ușoare a rezervoarelor centrale pentru îngrășământ și semințe.

Prietenoasă cu utilizatorul: Operare simplă și intuitivă cu terminalul de control Amazone ISOBUS AmaTron 4. Nivel ridicat de confort la ajustare pe cuțitul pentru mulci PreTeC, deoarece toate setările necesare se pot face fără unelte.

Mai multe detalii puteți obține accesând Agromotor Premium, Dealer-ul oficial AMAZONE pe teritoriul Republicii Moldova.

Agromotor Premium
Agromotor Premium
Dealer oficial și exclusiv în Republica Moldova al brand-urilor germane Deutz-Fahr și Amazone, semănătorile Sola, utilajele italiene Sicma și balotierele italiene Mascar.

Citește și ›

Advertoriale