joi, 23 mai, 2024
29.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeAmino Ultra - gama de îngrășăminte inovatoare de la INTERMAG

Amino Ultra – gama de îngrășăminte inovatoare de la INTERMAG

Recomandate

INTERMAG, unul dintre cei mai importanți producători de biostimulatori și îngrășăminte specializate din Europa, vine în întâmpinarea agricultorilor cu o nouă gamă de îngrășăminte inovatoare, destinate fertilizării foliare: AMINO ULTRA®

Ce face AMINO ULTRA® atât de special?

Produsele AMINO ULTRA® sunt bazate pe tehnologia patentată GCAA, în care microelementele sunt legate de aminoacidul glicină.

Glicina este cel mai mic și mai mobil aminoacid din plante. Prin urmare, micronutrienții se leagă de glicină pentru a asigura o nutriție mai rapidă și mai eficientă a plantelor comparativ cu sărurile minerale, oxizi sau îngrășămintele bazate pe alți agenți de complexare.

Datorită tehnologiei inovatoare, toate elementele nutritive sunt conținute într-o singură ultragranulă.

Îngrășămintele AMINO ULTRA® sunt adaptate nevoilor specifice ale diferitelor culturi și etape de creștere, oferind agricultorilor flexibilitate și control total asupra procesului de fertilizare.

De la îmbunătățirea creșterii și dezvoltării plantelor până la sporirea rezistenței la stres și optimizarea randamentului, aceste produse sunt un instrument indispensabil în arsenalul oricărui fermier modern.

AMINO ULTRA® reprezintă oportunitatea de a accesa tehnologii de vârf și de a obține recolte abundente și de calitate superioară.

Bioprotect – este distribuitor oficial al companiei Intermag în R. Moldova.

Bioprotect
Bioprotecthttps://bioprotect.md
Înființată în anul 2003, compania Bioprotect a devenit un distribuitor important pe piața de inputuri agricole şi servicii necesare practicării agriculturii moderne și eficiente.

Citește și ›

Advertoriale