- pub -

Biostimulatorii Timac Agro – un pas în plus pentru o producție cantitativă și calitativă cât mai apropiată de potențialul genetic al soiului/hibridului.

De ce? Datorită compoziției unice patentate biostimulatorii Timac Agro acționează asupra plantei prin metode diferite față de cele ale simplelor îngrășăminte foliare sau radiculare, care asigură DOAR starea de nutriție a plantelor.

Biostimulatorii intervin și în:

  • rezistenta la stresul biotic (boli, dăunători) și abiotic (secetă, arșiță, fitotoxicitate chimică datorită pesticidelor);
  • susținerea și reglarea principalelor procese fiziologice, precum fotosinteza, respirația, transpirația, absorbția și transportul apei și a nutrienților, metabolismul substanțelor organice.
(click pentru a deschide imaginea)

Contacte

- pub -

TIMAC Agro EAST SRL
str. Vasile Alecsandri 143, et 5 MD – 2005 mun. Chișinău
Phone: +373 22 99 78 70
E-mail: [email protected]
https://www.facebook.com/TimacAgroMoldova
http://www.ro.timacagro.com/timac-agro-east/despre.html

- pub -

1 COMENTARIU

  1. La data de 31 mai 2018 invităm specialistii cu comunicări la catedra Viticultură şi Vinificaţie pentru a participa la Masa rotundă „110 ani de la naşterea prof. univ. L. Kolesnik” cu tema: Stimulatori şi fertilizanţi în dezvoltarea durabilă a filierii vitivinicole. Detalii pe saitul facultăţii Horti, UASM, tel. 069043418

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here