marți, 23 aprilie, 2024
5.5 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeCompania Timac Agro East împlinește 10 ani de activitate în Republica Moldova

Compania Timac Agro East împlinește 10 ani de activitate în Republica Moldova

Recomandate

Timac Agro East este filiala grupului francez TIMAC AGRO, care, de mai bine de 60 de ani, cercetează constant modalităţile de inovare şi de furnizare a soluţiilor agricole ce optimizează performanţa agricolă, protejând mediul înconjurător.

Prezentă pe piaţa din Republica Moldova din anul 2013 compania Timac Agro East a crescut an de an oferind produse eficiente şi soluţii personalizate fiecarei ferme.

Ceea ce ne diferențiază astăzi în piața este inovația, cercetarea și unicitatea soluțiilor de fertilizare, nivelul serviciilor oferite și proximitatea față de fermieri prin intermediul echipei de specialiști în nutriție vegetală Timac Agro.

An după an am reușit să creștem, astfel încât să devenim unul dintre liderii pieței de fertilizanți din Republica Moldova. Este în ADN-ul nostru să susținem productivitatea fermierilor și să dezvoltăm tehnologii agricole performante și sustenabile pentru un viitor mai bun.

Misiunea noastră rămâne aceea de a ajuta fermierii să realizeze o agricultură durabilă și cu o profitabilitate crescută. Întreaga echipă lucrează constant, suntem în slujba fermierilor.

De la specialiștii pe care îi întâlniți în ferme și care cunosc fiecare hectar, fiecare tip de sol, cultură și plantă, până la colegii din departamentele suport, care se asigură zi de zi de calitatea produselor și serviciilor oferite.

Direcțiile de dezvoltare continuă să crească la Timac Agro, la fel și ambițiile noastre, pasiunea și orientarea către performanță fiind ceea ce ne ghidează zi de zi. Mulțumim fermierilor și partenerilor noștri, să ne revedem cu bine în fermă!, a spus Adrian Drăgan, CEO TIMAC AGRO România, Moldova și Ucraina.

Despre TIMAC AGRO EAST

TIMAC AGRO EAST este filiala grupului francez TIMAC AGRO, care, de mai bine de 60 de ani, cercetează constant modalităţile de inovare şi de furnizare a soluţiilor agricole ce optimizează performanţa agricolă, protejând mediul înconjurător. Produsele noastre înglobează tehnologie de top și sunt adaptate pentru culturile din Republica Moldova.

Model de business

Suntem alaturi de fermieri şi oferim consultanţă în fiecare moment important: de la pregătirea solului şi până la recoltat. Susținem fermierii să se informeze constant și să adopte soluţii care să-i ghideze către o agricultură de precizie.

Timac Agro East
Timac Agro East
Timac Agro East - companie specializată în nutriția culturilor agricole oferind produse de calitate și soluții de fertilizare eficiente!

Citește și ›

Advertoriale