joi, 13 iunie, 2024
18.9 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeComsales Grup a finalizat construcția unei hale de procesare a legumelor cu suprafața de...

Comsales Grup a finalizat construcția unei hale de procesare a legumelor cu suprafața de 3000 m2

Recomandate

Comsales Grup, una dintre companiile lider al pieței în inginerie industrială, specializată în construcția și proiectarea obiectelor industriale, agroindustriale și comerciale, a finalizat recent implementarea unui nou proiect important pentru industria horticolă autohtonă.

De această dată, în portofoliul proiectelor Comsales Grup realizate cu succes este inclusă o hală complexă pentru procesarea legumelor, construită în orașul Ștefan Vodă.

Noua hală complexă, proiectată pentru procesarea legumelor, reprezintă o îmbinare perfectă dintre funcționalitate și sustenabilitate.

Construcția a fost concepută ca un bloc sistematizat, cu multiple zone de funcționare. Acestea includ o zonă de producere, zone frigorifice, precum și spații pentru primirea mărfii.

În plus, pentru a facilita o funcționare fluidă a procesului tehnologic, hala este echipată cu porți secționate și uși de acces.

Inginerii Comsales Grup nu s-au oprit doar la aspectele funcționale, ci au proiectat și spații de birou, camere de odihnă și alte încăperi necesare pentru a asigura confortul și sănătatea muncitorilor. Aceste facilități corespund standardelor înalte, punând accent pe igiena și protecția mediului.

În plus, considerațiile de sustenabilitate și eficiență energetică au fost prioritare. Hala beneficiază de izolație termică și hidrofugă, asigurând economie de energie și o atmosferă propice în interior.

De asemenea, măsurile de protecție împotriva zgomotului asigură un mediu de lucru liniștit și productiv pentru angajați.

Proiectul subliniază angajamentul Comsales Grup de a oferi soluții de top pentru piața industrială, punând în echilibru inovația, sustenabilitatea și bunăstarea angajaților.

Comsales Grup dispune de toate capacitățile pentru a efectua lucrări de mare complexitate:

  • asigurarea controlului respectării cerințelor tehnice;
  • realizarea lucrărilor în conformitate cu documentația din proiect;
  • contractarea subcontractanților competenți;
  • elaborarea documentației de proiect;
  • darea obiectului în exploatare.

Pentru mai multe detalii, accesați comsales.md sau apelați la numărul de telefon +373 68 68 07 87.

Luminita Crivoi
Luminita Crivoi
Expert în agricultură

Citește și ›

Advertoriale