luni, 20 mai, 2024
26.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeComsales Grup: Complex de recepționare, prelucrare și păstrare a cerealelor de 31 000 m3,...

Comsales Grup: Complex de recepționare, prelucrare și păstrare a cerealelor de 31 000 m3, dat în exploatare cu succes

Recomandate

Un nou complex de recepționare, prelucrare, păstrare și încărcare a cerealelor a fost inclus în portofoliul proiectelor implementate cu succes al companiei Comsales Grup.

Complexul, ce asigură o capacitate de păstrare de 31 de mii de m3 și a fost construit la cel mai înalt nivel, se află în satul Tochile-Răducani, raionul Leova.

comsales grup constructii

Fundația secției de sortare și curățare a cerealelor este dotată cu un canal de transportare subteran. Complexul dispune și de un punct de recepție a transporturilor încărcate cu cereale.

Compania ce a decis să facă investiția în acest proiect ambițios este SRL Roua Piersicului, una dintre companiile din sectorul agricol ce investește an de an în tehnologii și soluții optimizate pentru a atinge performanța.

Implementarea a fost realizată conform tuturor cerințelor, ținând cont de cerințe, particularități și condițiile climatice din zonă.

„Ca antreprenor general în construcții industriale, Comsales Grup asigură calitatea lucrărilor și respectarea termenelor de execuție, pentru a satisface cerințele și așteptările clienților săi. Echipa de profesioniști din cadrul companiei lucrează intens cu clienții pentru a identifica nevoile lor specifice și pentru a le oferi soluțiile cele mai bune și mai eficiente din punct de vedere al costurilor”, menționează specialiștii Comsales Grup.

Comsales Grup este una dintre companiile lider al pieței în inginerie industrială, specializată în construcția și proiectarea obiectelor industriale, agroindustriale și comerciale.

Comsales Grup dispune de toate capacitățile pentru a efectua lucrări de mare complexitate:

  • asigurarea controlului respectării cerințelor tehnice;
  • realizarea lucrărilor în conformitate cu documentația din proiect;
  • contractarea subcontractanților competenți;
  • elaborarea documentației de proiect;
  • darea obiectului în exploatare.

Dacă ești în căutarea unui partener de încredere pentru proiectele tale, Comsales Grup are soluțiile potrivite pentru tine +373 68 68 07 87.

Comsales Grup – antreprenor general în construcții industriale!

Comsales Grup
Comsales Gruphttp://www.comsales.md
Adresa: str. Meşterul Manole 5-A, MD-2023 mun. Chişinău // Tel: 022885517; 022885516; 068613333 // E-mail: [email protected]

Citește și ›

Advertoriale