vineri, 19 aprilie, 2024
7.2 C
Chișinău

Conferința AgTech 2021, ce s-a desfășurat în perioada 2-3 martie, a reușit să implice în cadrul unei platforme unice peste 200 de participanți. Evenimentul, realizat al doilea an consecutiv în Republica Moldova, a fost organizat de Agrobiznes în parteneriat cu proiectul USAID/APM și Tekwill. Reprezentanți ai instituțiilor cu profil agrar, ai companiilor și organizațiilor care oferă suport sau dezvoltă soluții digitale, dar și producători din țară care au optat pentru performanță – au fost speakerii AgTech 2021. În cadrul evenimentului au fost prezentate oportunități digitale pentru toate sectoarele agricole: pomicultură, viticultură, zootehnie, culturi de câmp, apicultură și segmentul post-recoltă.

Speakeri

„Ne-am propus ca evenimentul AgTech, ce înglobează eficient agricultura și tehnologiile digitale, să devină o tradiție. Resursele de care dispunem, combinate cu soluții eficiente, generează performanță și rentabilitate, de cele mai multe ori, peste așteptări. În cadrul conferinței, a fost demonstrat cu certitudine că digitalizarea nu înseamnă costuri mari și aplicabilitate doar în activitățile puternic industrializate, ci pot eficientiza munca în orice întreprindere, dacă sunt implementate inteligent. Agricultura are viitor – iar la prosperitatea acestuia, nemijlocit, va contribui și digitalizarea”.

Sergiu Jaman

Fondator Agrobiznes

Info

Video

Aproximativ 500 de persoane au participat online la Conferința AgTech 2021. Peste 30.000 au privit online din Moldova și România cele două zile de conferință. Transmisiunea live a putut fi urmărită pe Privesc.eu, Agrobiznes, Agrointel.ro, Agora, Diez, Point, Știri.md și alte portaluri media, inclusiv pe paginile USAID Moldova, Tekwill, APM, Moldova Fruct, MADRM, ODIMM, AIPA.

Agenda

Prezență Media

România & Ucraina

Agrointel.ro  //  Agrolocal.ro  //  Diacaf.com  //  East-Fruit.com // Fruit-Inform.com

Republica Moldova 

Agora.md  //  Point.md  // Unimedia.info  //  Știri.md  //  Diez.md  //  Privesc.eu  //  Moldpres.md  //  Ziuadeazi.md  //  Infomarket.md  //  Radiochisinau.md  //  Startupmoldova.digital  //  Godigital.md