sâmbătă, 20 aprilie, 2024
6.6 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeCredit CMB a luat medalia de argint la Concursul Național Notorium Awards 2018

Credit CMB a luat medalia de argint la Concursul Național Notorium Awards 2018

Recomandate

Anul acesta Credit CMB a participat pentru prima dată la Concursul Național al celor mai recunoscute mărci comerciale – Notorium Awards, la care a luat medalia de argint.

„Suntem mândri și recunoscători publicului drag, care ne-au susținut cu voturi la Concursul Național – Notorium Awards. Recunoaștem că este prima medalie, dar sigur este un început bun pentru noi cuceriri și aspirații. Recent Credit CMB și-a sărbătorit a 5-a aniversare. Suntem de puțin ani pe piață, iar acest premiul este o confirmare a loialității și susținerii clienților noștri. Susținem afacerile mici și mijlocii, aici, acasă, în Moldova, credem în micilor lor proiecte, contribuind la dezvoltarea acestora prin consultanță și finanțare,” a declarat directorul Credit CMB, Sergiu Țurcanu.

Concursul este la cea de-a 3-a ediție și s-a desfășurat în perioada 12 martie – 27 aprilie curent. La concurs s-au confruntat peste 3800 de mărci comerciale prezente pe piața Republicii Moldova.

CREDIT CMB SRL – companie de microfinațare cu 100% capital străin, care face parte din grupul internațional de companii „Mikro Kapital”, orientată spre finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii, cât și a persoanelor fizice de pe teritoriul Republicii Moldova.

Mikro Kapital activează pe piețele financiare din Rusia, Belorusia, Moldova, Armenia și România și este un Partner al Agenției Italiene de Stat pentru Microcreditare sub patronatul Președinției Italiene.

Misiunea CREDIT CMB – aportul profesional în dezvoltarea economică a întreprinderilor prin oferirea serviciilor finaciare de calitate.

Oferind serviciile noastre clienților, tindem spre crearea unor relații de parteneriat de lungă durată, ce sunt bazate pe respect și încredere reciprocă. Filosofia activității noastre se fundamentează pe sinceritate și transparență. Suntem gata să oferim consultația necesară pentru ca afacerea ta să prospere.

Contactele noastre

Chișinău: str. Pușkin, 45 bloc B, tel.: 0 (22) 62 88 22
Bălți: str. Ștefan cel Mare 37/1, tel.: 0 (231) 59 222
Drochia: str 31 August 1989 33, et. 2, tel. 0 (252) 68 082
Soroca: str. Ștefan cel Mare 33a, tel.: 0 (230) 68 082
Comrat: str. Galatan 11, tel. 0 (298) 27 111

E-mail: [email protected]
Web: www.credito.md

Mikro Kapital
Mikro Kapital
MIKRO KAPITAL în MOLDOVA are ca obiect de activitate finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii în domeniul AGRICULTURII și BUSINESS de pe teritoriul Republicii Moldova.

Citește și ›

Advertoriale