Credite Rapide Agri de la Victoriabank – soluția pentru afacerea ta

256

Toamna e plină de roade, iar asta înseamnă – un sezon foarte încărcat pentru agricultori. Vrem să ai cu o grijă mai puțin, de aceea îți oferim acces facil la finanțare cu Creditele Rapide Agri.

Fie că dorești să-ți reînnoiești tehnica agricolă, să mărești suprafața cultivată, sau, de ce nu, să refinanțezi creditele contractate de la alte bănci, începând cu 1 septembrie, noi îți oferim soluții pentru nevoile firmei tale cu Creditul Rapid Agri pentru Investiții și Credit Rapid Agri pentru Lucrări Agricole.

Beneficiezi de până la 1 milion de lei, rapid și fără garanții materiale, pentru investiții în afacerea ta și pentru lucrări agricole, pe o perioadă de până la 18 și 60 de luni.

Vino la Sucursala Victoriabank la care te deservești, completează cererea pentru credit, iar de restul ne ocupăm noi!

Despre Victoriabank

Victoriabank este în topul celor mai mari bănci din Republica Moldova, cu peste 620.000 de clienți, 100 de sedii pe întreg teritoriul țării şi 1.300 de angajați. Este prima instituție bancară comercială înființată în Moldova, în anul 1989.

În prezent, aceasta oferă o gamă largă de produse și servicii, dedicate atât persoanelor fizice cât și IMM-urilor, clienților Medii și Mari Corporativi, prin diverse canale de distribuție: unități bancare, ATM-uri și POS-terminale, dar și online banking (VB24). Crearea unui banking cu valoare adăugată, împrumuturile oferite comunității, implicarea echipei în diverse activități de voluntariat și de caritate fac parte din politica de responsabilitate corporativă a Victoriabank. Banca a investit și continuă să investească în tehnologii, ce creează o experiență „user-friendly” și oferă clienților săi cele mai moderne oportunități bancare.

La începutul anului 2018, Victoriabank a devenit parte a celui mai mare grup financiar din România – Banca Transilvania. Aderarea Victoriabank la Grupul Financiar – Banca Transilvania a marcat începutul unui nou capitol în dezvoltarea mediului bancar și de afaceri al Republicii Moldova. Noul model de business, împrumutat de la acționarul majoritar, înseamnă acces la surse financiare pentru întreprinderile mici, mijlocii și mari, astfel încât Victoriabank să devină cât mai curând posibil „Banca Oamenilor Întreprinzători din Moldova”, precum BT este în România. Ca parteneri strategici, Banca Transilvania alături de BERD, doresc să continue creșterea Victoriabank şi să contribuie la consolidarea mediului bancar din Republica Moldova.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here