luni, 17 iunie, 2024
18.3 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeCum să eliminăm acum buruienile dicotiledonate în culturile de cereale?

Cum să eliminăm acum buruienile dicotiledonate în culturile de cereale?

Recomandate

Fermierii moldoveni au început să se confrunte mult mai des primăvara cu problema numărului mare de buruieni în culturile de cereale de toamnă.

Unul dintre motive este iarna blândă, multe din buruieni pot supraviețui cu ușurință acesteia. Buruienile anuale apar mai devreme și se dezvoltă mai repede, astfel că problema se agravează în fiecare an.

În prezent, în toate regiunile Moldovei pot fi observate câmpuri îmburuienate. Prin urmare, erbicidele pentru cereale cu un spectru larg de acțiune și un preț rezonabil sunt relevante pentru sezonul 2023.

Pentru combaterea buruienilor dicotiledonate, specialiștii de la ALFA Smart Agro recomandă aplicarea erbicidului Biker Duo. Este un produs foarte eficient, care acționează rapid și prezintă rezultate excelente.

De ce anume Biker Duo:

  1. Biker Duo are un spectru larg de acțiune. Acesta controlează buruienile dicotiledonate anuale, perene, precum și foarte eficient în combaterea samulastrei de rapiță și floarea-soarelui.
  2. O formulă inovatoare în care interacționează două substanțe  active: 2,4-D (2-etilhexil eter), 491,5 g/l + florasulam, 8,5 g/l. Datorită formulării calitative, rata componentei hormonale este redusă. Acest lucru reduce semnificativ încărcătura fitotoxică asupra culturii.
  3. Norma de aplicare este redusă în comparație cu erbicidele similare.
  4. Acționează la temperaturi de la +8°С.
  5. Nu există restricții pentru culturile din asolament.

Gama de produse ALFA Smart Agro poate fi găsită pe acest link.

  • Reprezentant comercial în Republica Moldova, Panfili Dorin.
  • Contacte: +37361132696.
  • Adresa: Moldova, mun. Chișinău.
  • E-mail: [email protected].

V-ar putea fi util și articolul despre Erbicidul Biker – test de calitate de laborator.

ALFA Smart Agro
ALFA Smart Agrohttps://alfasmartagro.com
ALFA Smart Agro este un producător de top de produse de protecție a plantelor și microfertilizatoare, unul dintre primii 5 lideri de pe piața ucraineană.

Citește și ›

Advertoriale